Basa

   TDS Boeing 737-700 American Airlines FSX & P3D   

panas
nu ngarang TDS, Alejandro Rojas Lucena, repaint by G Catena, repack by Chris Evans
Ukuran 81.4 MB
Undeuran 89 582
Dijieun 29-09-2013 19: 16: 07
Robah 30-05-2015 19: 00: 38
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Luhung Boeing 737-700 dina warna of American Airlines keur FSX & P3D (model ku Tenkuu Developpers Studio), paket lengkep jeung taneuh utiliti (beus, angkutan barang, tangga, refueling, animasi), nu kabina virtual nyaéta 737 Advanced ti Alejandro Rojas Lucena, sarta sampurna cocog model ieu.

Nu VC geus animasi wipers (klik katuhu dina saklar) jeung éfék hujan. Saklar keur LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, Open pilots jandela. Lampu saklar kabin, FMC realistis, Deukeutna Awas System (GPWS), VC peuting textures leuwih realistis. sora kaasup adat. Baca dokuméntasi disadiakeun jeung pak pikeun inpo nu leuwih lengkep dina rupa-rupa fungsi jeung kagunaan tambahan.

thumb tds737 7 aa 2

thumb tds737 7 aa 3

download