Basa

& NbspUKMIL C-17 Globemaster III v1.1 FSX & P3D

panas
nu ngarang UKMIL luar http://www.ukmil.org.uk
Ukuran 27.8 MB
Undeuran 65 794
Dijieun 02-10-2013 02: 12: 04
Robah 30-05-2015 19: 01: 14
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


model visual pisan nice dijieun di Gmax jeung full VC. Hiji tambihan-on nu bakal delight fans tina C-17 kawentar. paket lengkep kaasup repaints 11. Maca manual kaasup paket keur paréntah.

Nu Boeing C-17 Globemaster III nyaeta pesawat angkutan militer badag. Ieu dimekarkeun pikeun Angkatan Udara Amérika Sarikat (USAF) ti 1980s ka 1990s awal ku McDonnell Douglas. Nu C-17 mawa ngaran dua pesawat kargo militer piston-engined saméméhna, Douglas C-74 Globemaster jeung Douglas C-124 Globemaster II. Nu C-17 ilahar ngalakukeun misi airlift strategis, transporting pasukan jeung kargo sakuliah dunya; kalungguhan tambahan kaasup airlift taktis, évakuasi médis jeung tugas airdrop.

Boeing, nu dihijikeun jeung McDonnell Douglas di 1990s, terus rancang C-17s pikeun konsumén ékspor handap ahir deliveries ka Angkatan Udara AS. Nu C-17 ieu dioperasikeun ku Force US Air, Britania Raya, Australia, Kanada, Qatar, Uni Émirat Arab, NATO beurat Airlift Wing, jeung India. (Wikipedia)

UKMIL C-17 Globmaster III v1.1 FSX P3D


download

Basa