Basa

   Boeing 767-300 twelve repaints FSX & P3D   

panas
nu ngarang SkySpirit2010, VC by Thomas Ruth, Sounds by Emil Serafino
Ukuran 111 MB
Undeuran 119 633
Dijieun 22-10-2013 12: 53: 55
Robah 30-05-2015 19: 05: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Di handap ieu hiji pak lengkep Boeing 767-300 jeung liveries 12 kaasup FRET. model SkySpirit2010. Catetan yen kabina virtual (VC) nyaéta Airbus A300 Thomas Ruth Advanced versi, hiji heran tapi metot campuran! Aya can aya 767 VC freeware anu bisa dihijikeun jeung model ieu, jadi ieu mangrupa kompromi alus pikeun ayeuna. Ngawengku stunning adat sora jeung Haseup jeung jok sinyal Beubeur Siaga.

Liveries kaasup nyaéta: Aeroflot, AirBerlin, Air Kanada, Air Perancis, British Airways, Delta, DHL, Fedex, loba, Qantas, UPS, Utair.



thumb NOP

download