Basa

Boeing 767-300 dua belas repaints FSX & P3D

panas
Ukuran 111 MB
Undeuran 123 819
Dijieun 22-10-2013 12: 53: 55
Robah 30-05-2015 19: 05: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: SkySpirit2010, VC ku Thomas Ruth, Sora ku Emil Serafino
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Di handap ieu hiji pak lengkep Boeing 767-300 jeung liveries 12 kaasup FRET. model SkySpirit2010. Catetan yen kabina virtual (VC) nyaéta Airbus A300 Thomas Ruth Advanced versi, hiji heran tapi metot campuran! Aya can aya 767 VC freeware anu bisa dihijikeun jeung model ieu, jadi ieu mangrupa kompromi alus pikeun ayeuna. Ngawengku stunning adat sora jeung Haseup jeung jok sinyal Beubeur Siaga.

Liveries kaasup nyaéta: Aeroflot, AirBerlin, Air Kanada, Air Perancis, British Airways, Delta, DHL, Fedex, loba, Qantas, UPS, Utair.



thumb NOP
Boeing 767-300 dua belas repaints FSX & P3D download
Basa