Basa

Boeing 747-100 Mega Paket Vol.1 FSX & P3D

panas
Ukuran 88.3 MB
Undeuran 18 948
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 04: 23
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Project Opensky, Mike Maarse, Devyn Silverstein, Repack ku Luis Quintero, sarta loba pangarang nu béda luar http://fsxluchoals.blogspot.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 2D Panel Ngan
Boeing 747-100 Mega Paket volume 1

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandung repaints 16ti luhur ka kualitas sedeng dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Models jeung Virtual kabina :


Ngandung model 6 Boeing 747-100 nu ngabagi kana varian Standar, -SR jeung -SF.
volume ieu teu ngandung kabina Virtual (VC) alatan model keur FS2004 asli jeung teu FSX.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-100: (12 liveries)
    • American Airlines / Delta Air Galur / Eastern Air Galur / Rollout Livery / Jepang Air Galur
    • National Airlines / Pan Am (2 liveries) / Tower Air / Trans Dunya Airlines (3 liveries)
  • Boeing 747-100SF: (1 livery)
    • Amérika matak Services
  • Boeing 747-100SR: (3 liveries)
    • Sadaya Nippon Airways (3 liveries)
Barang biasa jeung extras :

Hiji file aircraft.cfg, diédit ti luhur ka handap, loba bug dibenerkeun (kaasup jalma beurat jeung bahan bakar nu ngurangan kinerja pesawat) jeung 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
Nu Project Opensky 747, ngandung service Ground Service Unit (GSU) nu Iis liked pisan. Pikeun parentah leuwih pikeun ngaktipkeun eta, maca file Readme.


2013-4-7 15-43-17-188

2013-4-7 15-43-25-450

2013-4-7 15-44-43-329

2013-4-7 15-44-52-422

Daptar sadaya jilid sadia pikeun diundeur:
  1. Boeing 747-100 Mega Paket Vol.1 FSX & P3D
  2. Boeing 747-200 Mega Paket Vol.2 FSX & P3D
  3. Boeing 747-200 Mega Paket Vol.3 FSX & P3D
  4. Boeing 747-300 Mega Paket Vol.4 FSX & P3D
  5. Boeing 747-400 Mega Paket Vol.5 FSX & P3D
  6. Boeing 747-400 Mega Paket Vol.6 FSX & P3D
  7. Boeing 747-8XX Mega Paket Vol.7 FSX & P3D
  8. Boeing 747-XXX Mega Paket Vol.8 FSX & P3D

 
Boeing 747-100 Mega Paket Vol.1 FSX & P3D download
Basa