Basa
Iklan / pub

Boeing 747-200 Mega Paket Vol.2 FSX & P3D

panas
Ukuran 123 MB
Undeuran 19 435
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 10: 06
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Boeing 747-200 Mega Paketvolume 2

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandungrepaints 34ti luhur ka kualitas sedeng dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Models jeung Virtual kabina :

Ngandung model 6 Boeing 747-200 nu ngabagi kana pilihan engine béda:General Electric, Rolls-Royce jeung Pratt & Whitney.
volume ieuteu ngandung kabina Virtual (VC)alatan model keur FS2004 asli jeung teu FSX.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-200: (34 liveries)
    • Aerolíneas Argentinas / Alitalia (2 liveries) / Amérika West Airlines / All Nippon Airways (2 liveries) / Avianca
    • British Airways / Benua Airlines (3 liveries) / Iberia / Jepang Air Galur / KLM
    • Malaysia Airlines / kaler Airlines (2 liveries) / Project Opensky Livery / Orient Thailand Airlines / Pan Am (3 Liveries)
    • Qantas / South Afrika Airways (6 liveries) / Tower Air / Trans Dunya Airlines / Amérika Airlines / Virgin Atlantic Airways
Barang biasa jeung extras :

Hiji file aircraft.cfg, diédit ti luhur ka handap, loba bug dibenerkeun (kaasup jalma beurat jeung bahan bakar nu ngurangan kinerja pesawat) jeung 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
Nu Project Opensky 747, ngandung service Ground Service Unit (GSU) nu Iis liked pisan. Pikeun parentah leuwih pikeun ngaktipkeun eta, maca file Readme.

2013-4-7 15-48-33-64


2013-4-7 15-48-45-148

2013-4-7 15-49-17-189

2013-4-7 15-49-26-132

download

Iklan / pub