Basa

Boeing 747-200 Mega Paket Vol.3 FSX & P3D

panas
Ukuran 130 MB
Undeuran 10 857
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 10: 37
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Project Opensky, Mike Maarse, Devyn Silverstein, Repack ku Luis Quintero luar http://fsxluchoals.blogspot.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 2D Panel Ngan
Boeing 747-200 Mega Paketvolume 3

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandung repaints 29kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Models jeung Virtual kabina
 :


Ngawengku model 12 Boeing 747-200 nu ngabagi kana pilihan engine beda (General Electric, Rolls-Royce jeung Pratt & Whitney) Jeung varian maranéhanana (-200F, -200M & -200SF).
volume ieuteu ngandung kabina Virtual (VC)alatan model keur FS2004 asli jeung teu FSX.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-200F: (14 liveries)
    • AirBridgeCargo Airlines / kargo B Airlines / Cargolux / Jepang Airlines kargo / Martinair
    • MK Airlines (4 liveries) / Nippon kargo Airlines / kaler Airlines kargo / kaler Orient kargo / Royal Jordanian kargo / Flying lodaya
  • Boeing 747-200M: (5 liveries)
    • Kidul Afrika Airways (4 liveries) / VARIG
  • Boeing 747-200SF:
    • Atlas Air / Katay Pasifik kargo / FedEx / Focus Air / Jepang Airlines kargo
    • Kalitta Air / MK Airlines (2 liveries) / kaler Airlines kargo / UPS - Amérika matak Services
Barang biasa jeung extras :

Hiji file aircraft.cfg, diédit ti luhur ka handap, loba bug dibenerkeun (kaasup jalma beurat jeung bahan bakar nu ngurangan kinerja pesawat) jeung 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
Nu Project Opensky 747, ngandung service Ground Service Unit (GSU) nu Iis liked pisan. Pikeun parentah leuwih pikeun ngaktipkeun eta, maca file Readme.

2013-4-7 15-52-53-924

2013-4-7 15-53-21-880

2013-4-7 15-56-30-527

2013-4-7 15-56-47-543
Boeing 747-200 Mega Paket Vol.3 FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!