Basa
Iklan / pub

Boeing 747-300 Mega Paket Vol.4 FSX & P3D

panas
Ukuran 100 MB
Undeuran 10 199
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 15: 31
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Boeing 747-300 Mega Paketvolume 4

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandungrepaints 20kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Models jeung Virtual kabina :

Ngawengku model 13 Boeing 747-300 nu ngabagi kana pilihan engine beda (General Electric, Rolls-Royce jeung Pratt & Whitney) Jeung varian maranéhanana (-300, -300M & -300SF).
volume ieuteu ngandung kabina Virtual (VC)alatan model keur FS2004 asli jeung teu FSX.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-300: (16 liveries)
    • Ansett Australia / Jepang Air Galur (3 liveries) / Jepang Asia Airways / Project Opensky Livery / Pullmantur Air
    • Kidul Afrika Airways (7 liveries) / Thailand International Airways / VARIG
  • Boeing 747-300M: (3 liveries)
    • Singapura Airlines / VARIG (2 liveries)
  • Boeing 747-300SF: (1 livery)
    • Southern Air kargo
Barang biasa jeung extras :

Hiji file aircraft.cfg, diédit ti luhur ka handap, loba bug dibenerkeun (kaasup jalma beurat jeung bahan bakar nu ngurangan kinerja pesawat) jeung 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
Nu Project Opensky 747, ngandung service Ground Service Unit (GSU) nu Iis liked pisan. Pikeun parentah leuwih pikeun ngaktipkeun eta, maca file Readme.


2013-4-7 16-0-26-755

2013-4-7 16-1-33-405

2013-4-7 16-2-7-527
 

download

Iklan / pub