Basa
Iklan / pub

Boeing 747-400 Mega Paket Vol.5 FSX & P3D

panas
Ukuran 222 MB
Undeuran 62 376
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 16: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Boeing 747-400 Mega Paketvolume 5

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandungrepaints 63kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Volume No.5 nyaéta pikeun panumpang Boeing 747-400 sacara éksklusif. Dibandingkeun jeung standar FSX Boeing 747, pesawat ieu mangrupa pamutahiran gede jeung pangalaman.

Models jeung Virtual kabina :

Ngawengku model 3 Boeing 747-400 dijieun ku Project Opensky dipasangan jeung General Electric, Pratt & Whitney jeung Rolls-Royce mesin.
Nu standar 747-400 Virtual kabina dipaké dina paket ieu alatan gampang-pamahaman sarta realisme.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-400:
    • Air Kanada / Air China / Air France (Old Livery) / All Nippon Airways (2 liveries) / Aerolíneas Argentinas
    • British Airways (4 liveries) / Katay Pacific Airways (4 liveries) / China Airlines (3 liveries) / Corsairfly / Delta Air Galur
    • Dreamliner livery / El Al / Eva Air / Garuda Indonesia / Jepang Airlines (4 liveries)
    • Jepang Air Timer Pertahanan Force / KLM (3 liveries) / Korea Air Galur / Lufthansa (2 liveries) / Air Selandia Anyar
    • Kaler Airlines (4 liveries) / Qantas (4 liveries) / Rollout livery / Saudi Arab Airlines / Singapura Airlines (3 liveries)
    • Kidul Afrika Airlines (5 liveries) / Thailand International Airways (2 liveries) / Amérika Airlines (4 liveries) / VARIG / Virgin Atlantic Airways (3 liveries)
Barang biasa jeung extras :
  • 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
  • Taneuh Service Unit (featuring Pushback Mobil, catering Service, kargo loaders, jsb).
  • bug dibenerkeun dina lampu kabina Virtual lamun ngalayang peuting.
  • Isu di aircraft.cfg éta dilereskeun keur kinerja leuwih alus sarta realistis tina pesawat.
  • sistim GPWS dipasang ti 747 diédit kabina Virtual dijieun ku Alejandro Lucena.
  • Ngan cocog jeung FSX-SP2 (atawa sarua) / Akselerasi jeung P3D v1 & v2 +

2013-6-8 21-3-13-44

2013-6-8 21-4-56-426

2013-6-8 21-13-10-14

2013-6-8 20-59-40-820

2013-6-8 21-17-46-45

2013-6-8 21-59-17-772

Daptar sadaya jilid sadia pikeun diundeur:
  1. Boeing 747-100 Mega Paket Vol.1 FSX & P3D
  2. Boeing 747-200 Mega Paket Vol.2 FSX & P3D
  3. Boeing 747-200 Mega Paket Vol.3 FSX & P3D
  4. Boeing 747-300 Mega Paket Vol.4 FSX & P3D
  5. Boeing 747-400 Mega Paket Vol.5 FSX & P3D
  6. Boeing 747-400 Mega Paket Vol.6 FSX & P3D
  7. Boeing 747-8XX Mega Paket Vol.7 FSX & P3D
  8. Boeing 747-XXX Mega Paket Vol.8 FSX & P3D

download

Iklan / pub