Basa

& NbspBoeing 747-400 Mega Paket Vol.6 FSX & P3D

panas
nu ngarang Project Opensky, Emil Serafino JR, Devyn Silverstein, Alejandro Lucena, Luis Quintero luar fsxluchoals.blogspot.com
Ukuran 121 MB
Undeuran 25 264
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 16: 24
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing 747-400 Mega Paketvolume 6

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandung 2repaints 3kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Volume No.6 nyaéta pikeun varian lian Boeing 747-400 (iwal pikeun LCF jeung YAL-1). Ieu dasarna mangrupakeun extension tina 5 Jilid, tapi jeung 6 varian beuki sagemblengna beda operator. Nu varian kaasup nu handap: -400BCF, -400ER, -400ERF, -400F, -400Combi, -400D.

Models jeung Virtual kabina :

Ngawengku model 11 Boeing 747-400 tina varian beda dijieun ku Project Opensky dipasangan jeung General Electric, Pratt & Whitney jeung mesin Rolls-Royce (gumantung kana pesawat dipilih).
Nu standar 747-400 Virtual kabina dipaké dina paket ieu alatan gampang-pamahaman sarta realisme.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-400BCF:
    • Katay Pacific Airways kargo / Jepang Airlines kargo / Martinair / UPS
  • Boeing 747-400D:
    • Jepang Airlines
  • Boeing 747-400ER:
    • Qantas
  • Boeing 747-400ERF:
    • AirBridgeCargo Airlines / Air France kargo / China kargo Airlines / KLM kargo
  • Boeing 747-400F:
    • Cargolux / Katay Pacific Airlines kargo / Dreamliner livery / Émirat / Guggenheim Aviation Mitra
    • Jepang Airlines kargo / Nippon kargo Airlines (3 liveries) / TNT Airways / UPS
  • Boeing 747-400Combi:
    • Air Namibia / Eva Air
Barang biasa jeung extras :
  • 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
  • Taneuh Service Unit (featuring Pushback Mobil, catering Service, kargo loaders, jsb).
  • bug dibenerkeun dina lampu kabina Virtual lamun ngalayang peuting.
  • Isu di aircraft.cfg éta dilereskeun keur kinerja leuwih alus sarta realistis tina pesawat.
  • sistim GPWS dipasang ti 747 diédit kabina Virtual dijieun ku Alejandro Lucena.
  • Ngan cocog jeung FSX-SP2 (atawa sarua) / Akselerasi jeung P3D v1 & v2 +

2013-6-11 14-28-39-851

2013-6-11 14-29-58-589

2013-6-11 14-30-15-975

2013-6-11 14-30-30-295

2013-6-11 14-31-19-587

2013-6-11 14-37-30-41

2013-6-11 14-47-32-7

2013-6-11 14-47-38-322

2013-6-11 14-51-34-794

download