Basa

& NbspBoeing 747-8XX Mega Paket Vol.7 FSX & P3D

panas
nu ngarang SkySpirit2012, Emil Serafino JR, Devyn Silverstein, Alrot, Luis Quintero luar http://fsxluchoals.blogspot.com
Ukuran 84.9 MB
Undeuran 64 139
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 16: 43
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing 747-8XX Mega Paketvolume 7

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandung 2repaints 3kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Volume No.7 ngandung anyar Boeing 747-8 (boh panumpang jeung varian kapal barang).

Models jeung Virtual kabina :

Ngawengku 2 Boeing 747-8 model (antar benua jeung kapal barang) dijieun ku tim SkySpirit dipasangan jeung mesin General Electric GEnx-2B67
Nu standar 747-400 Virtual kabina dipaké dina paket ieu alatan kurangna hiji 747-8 Virtual kabina.

Daptar repaints:
  • Boeing 747-8F:
    • Air Transport International / British Airways Dunya kargo / Cargolux / Émirat SkyCargo / Jepang Airlines kargo
    • Koréa Air Galur kargo / Nippon kargo Airlines / Boeing Rollout Livery
  • Boeing 747-8I:
    • Air Force One (fiksi livery) / All Nippon Airways / Arik Air / British Airways (2 liveries) / Boeing Business Jet
    • Katay Pacific Airways / Delta Air Galur / Dominika Airways / Garuda Indonesia / Boeing livery
    • Malaysia Airlines / Qantas / Qatar Airways / Amérika Airlines
Barang biasa jeung extras :
  • 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
  • Taneuh Service Unit (featuring Pushback Mobil, catering Service, kargo loaders, jsb).
  • bug dibenerkeun dina lampu kabina Virtual lamun ngalayang peuting.
  • Isu di aircraft.cfg éta dilereskeun keur kinerja leuwih alus sarta realistis tina pesawat.
  • sistim GPWS dipasang ti 747 diédit kabina Virtual dijieun ku Alejandro Lucena.
  • Ngan cocog jeung FSX-SP2 (atawa sarua) / Akselerasi jeung P3D v1 & v2 +

2013-6-16 18-27-32-333

2013-6-16 18-27-41-293

2013-6-16 18-34-52-842

download

Basa