Basa

Boeing 747-XXX Mega Paket Vol.8 FSX & P3D

panas
Ukuran 147 MB
Undeuran 36 246
Dijieun 03-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 17: 03
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: POSKY, Mike Maarse, Emil Serafino JR, Devyn Silverstein, Repack ku Luis Quintero luar http://fsxluchoals.blogspot.com
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Boeing 747-XXX Mega Paketvolume 8

Di handap ieu Boeing 747 dina sagala bentuk anak dibagi kana 8 bungkusan gede pisan lengkep. volume ieu ngandung repaints 18kualitas luhur dibagi nurutkeun model maranéhanana. Kaasup jeung nyata jeung adat sora keur unggal tipe engine. A gede tambihan-on pikeun fans 747.

Volume No.8 pikeun sesa Boeing 747 nu geus kungsi eksis. Ieu ngawengku -SP pondok, pamaréntah-ngan dipaké VC-25, E-4B jeung YAL-1, nu shuttle Pesawat pamawa jeung LCF teh.

Models jeung Virtual kabina :

Ngawengku model 11 Boeing 747 tina tipe geus disebutkeun, dijieun ku Project Opensky dipasangan jeung General Electric, Pratt & Whitney jeung Rolls-Royce mesin (gumantung kana pesawat dipilih).
Nu standar 747-400 Virtual kabina dipaké dina Boeing 747-400LCF. Sesa pesawat teu boga kabina Virtual.

Daptar repaints:
  • Boeing 747 shuttle Pesawat pamawa:
    • NASA
  • Boeing 747-SP:
    • American Airlines / Luxair / Pan American Dunya Airways (4 liveries) / Qantas / Sofia
    • Trans Dunya Airlines / Amérika Airlines (2 liveries) / Unpainted
  • Boeing E-4B:
    • Angkatan Udara Amérika Sarikat
  • Boeing VC-25A:
    • Air Force One (Sam 28000 jeung 29000)
  • Boeing YAL-1:
    • Angkatan Udara Amérika Sarikat
  • Boeing 747-400LCF:
    • Boeing
Barang biasa jeung extras :
  • 23 tambahan pintonan saperti biasa pikeun gaduh pangalaman leuwih alus.
  • Taneuh Service Unit (featuring Pushback Mobil, catering Service, kargo loaders, jsb).
  • bug dibenerkeun dina lampu kabina Virtual lamun ngalayang peuting.
  • Isu di aircraft.cfg éta dilereskeun keur kinerja leuwih alus sarta realistis tina pesawat.
  • sistim GPWS dipasang ti 747 diédit kabina Virtual dijieun ku Alejandro Lucena.
  • Ngan cocog jeung FSX-SP2 (atawa sarua) / Akselerasi jeung P3D v1 & v2 +

2013-6-18 18-9-30-671

2013-6-18 18-10-14-791



2013-6-18 18-10-40-481

2013-6-18 18-11-48-675


2013-6-18 18-12-12-567

2013-6-18 18-12-30-465


2013-6-18 18-12-41-808
 
Boeing 747-XXX Mega Paket Vol.8 FSX & P3D download
Basa