Basa

Boeing 737-800 Jet2.com Paket FSX & P3D

panas diropéa
Ukuran 80.1 MB
Undeuran 85 087
Dijieun 25-09-2014 19: 44: 28
Robah 04-09-2017 00: 58: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, paket ku Chris Evans
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 04 / 09 / 2017: Ayeuna cocog Prepar3Dv 4, Otomatis-Installer v10
Nu éndah Boeing 737-800 ti Project Opensky bakal dinikmati ku loba jalma nu teu nyaho kumaha masang VC jadi model asli FSX.

The VC teh Alejandro Rojas Lucena / FSND hebat dirévisi modél Boeing 737-800 VC. Modél VC Ieu ngawengku wipers ngagawekeun (mouse katuhu klik dina switch) kalawan pangaruh hujan. Saklar pikeun layar LCD, EICAS, PFD, MFT. switch Autobrake. Muka pilots jandela. Kabin Lampu pindah. Realistis FMC. Langkung realistis wengi textures VC. Aya custom Boeing sora kaasup pikeun nu realisme tambahan. Repack ku Chris Evans, repaint ku Mathieu Vos.

thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC3thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC4thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC5thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC6thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC7
Boeing 737-800 Jet2.com Paket FSX & P3D download
Basa