Basa

   Boeing 737-800 Jet2.com Package FSX & P3D   

panas
nu ngarang Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, paket ku Chris Evans
Ukuran 78 MB
Undeuran 78 331
Dijieun 25-09-2014 19: 44: 28
Robah 30-05-2015 19: 20: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu éndah Boeing 737-800 ti Project Opensky bakal dinikmati ku loba jalma nu teu nyaho kumaha masang VC jadi model asli FSX.

Nu VC nyaéta Alejandro Rojas Lucena / FSND hebat pisan dirévisi model Boeing 737-800 VC. model VC Ieu ngawengku wipers ngagawekeun (mouse katuhu malik dina switch) jeung pangaruh hujan. Saklar for layar LCD, EICAS, PFD, MFT. switch Autobrake. Muka pilots jandela. Kabin Lampu pindah. Realistis FMC. Taneuh Deukeutna ciciren System (GPWS), More realistis textures peuting VC. Aya adat Boeing sora kaasup pikeun nu realisme tambahan. Repack ku Chris Evans, repaint ku Mathieu Vos.

thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC3thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC4thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC5thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC6thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC7

download