Basa

& NbspBoeing 717-200 FSX & P3D

panas
nu ngarang Alejandro Rojas Lucena, David Robles luar https://www.youtube.com/watch?v=rJyuXLVPf9Y&list=UUKFYbDe0mheZ-llBTVQnHrA
Ukuran 206 MB
Undeuran 73 249
Dijieun 28-10-2014 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 08: 08
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu Boeing 717 nyaeta airliner komérsial diwangun ku Boeing. Ieu ieu kapal terbang pangleutikna range anak. Diwangun dina 1995 dina ngaran MD-95 ieu vestige pamungkas tina brand McDonnell Douglas ieu meuli ku Boeing di 1997. Nu 717 designation asalna dimaksudkeun pikeun jadi attributed ka versi militer tina 707, nu C-135 tapi teu dipake sahingga balik ka MD-95.

pesawat komersial 100-jok ieu kungsi bisa ngahontal target anak, jeung kaputusan ditewak ieu masarakat awam ngumumkeun dina pertengahan Januari 2005 ku Alan Mulally, presiden division pesawat komersial Boeing sacara: "Pasar pikeun pesawat ieu teu terus ngahasilkeun 717 leuwih pesenan urang geus aya. ". Tapi kaputusan ieu disusun saprak ahir 2001 jeung sababaraha ratus juta dollar AS geus sisihkan keur kaperluan ieu. (Wikipedia)


A presentasi lengkep tambihan-on ieu sadia di video di handap ieu:


download

Basa