Basa
Iklan / pub

Boeing 747-8i Air Cina Paket FSX & P3D

panas

Pek Boeing 747-8I Air China jeung ningkat VC. China resmi jadi di 2014 dunya kahiji dihareupeun daya ékonomi Amérika Sarikat, ieu normal pikeun Rikoooo ka ngahaturanan hiji pak, dirakit jeung diédit ku Chris Evans.

Air Cina mangrupa hiji-hijina maskapai nasional Aviation Sipil Cina, nyaeta anggota Star Alliance, nu satru maskapai panggedena di dunya.

Dirakit jeung mendi keur FSX jeung B747 VC kumbuh (virtual 3d kabina) ti Alejandro Rojas Lucenda. Ieu model Project Opensky FSX asli Boeing 747-8i GenX, sarta ngawengku ngalayanan taneuh kargo, tangga (FSX - Pindah ka Tampilan - Instrument Panel -Posky Utiliti), muka bagian irung jeung leuwih. Kaasup engine cf sora ti BrandonG, jeung realistis jet ngarenghik nyieun sora hiber Anjeun gede. Mendi ngagunakeun vastly ningkat Boeing 747 VC ti Alejandro Rojas Lucena / FSND (Tempo docs panel pikeun écésna). VC ngawengku FMC, EICAS, MFD jeung panel kontrol, GPWS, wipers gawe, lampu kabin, suprési seuneu, avionics pindah, crossfeed suluh, badarat lampu saklar, switch cahaya taksi, Generators engine, APU generator, switch batre, starter saklar, de- és switch, umum lampu saklar. Hatur nuhun ka Project Opensky keur sumbangan beredar maranéhna pikeun masarakat di sakuliah dunya tina simulasi hiber. Kuring geus kaasup nu gede Air Cina textures ku Stian Svensen. Ogé ngawengku textures Boeing 747 VC ningkatkeun. Ieu méré loba jelas 747 interior kabina virtual katingal.

747vc1747vc11748ichina1748ichina2748ichina3748ichina4748ichina5748ichina6748ichina7748ichina8My Pindah Icons- Pitot Panasikon My

Author SkySpirit2011, Alrot, diédit ku Chris Evans & Enrique Cornejo
Ukuran 45.3 MB
Undeuran 14 212
Dijieun 27-02-2015 01: 00: 00
Robah 31-05-2015 00: 46: 15
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
download

Iklan / pub