Basa

747 8i-Force Boeing Air Hiji Paket FSX & P3D

panas
Ukuran 58.4 MB
Undeuran 29 623
Dijieun 27-02-2015 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 54: 21
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: SkySpirit2011, Alrot, diédit ku Enrique Cornejo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Angkatan Udara Hiji nyaéta tanda telepon nu mana wae pesawat ti Angkatan Udara Amérika Sarikat nu mangrupa Présidén Amérika Sarikat.

Saprak 1990, nu armada presiden ngawengku dua Boeing 747 husus dilengkepan jeung refurbished kituna présidén jeung timnya bisa mindahkeun flexibly jeung aman bari ngajaga kontak jeung pamingpin sipil jeung militer ngabalukarkeun no réaksi ahir krisis a.

Angkatan Udara FSX Hiji Boeing 747-8i jeung VC maju ku Alejandro Rojas Lucena jeung textures VC ningkatkeun ku Enrique Cornejo.
Ieu méré B747 a kabina virtual payware katingal ayeuna jeung tapestry kulit héjo dina sisi korsi. Eta komo ngabogaan jaket pilot gantung di pungkur tina kabina. Nu panel.cfg jeung aircraft.cfg nu geus dirakit jeung diédit ku Team Wagub Flightsim.
Ayeuna anjeun bisa pop up "ikon mah" jandela di kabina virtual ka gampang ngahontal jandela di handap ieu: GPS, avionics, peta, ATC, nanjak / radio altimeter / spoiler switch, otomatis-break switch, kuadran throttle, jam, descentometer, kneeboard jeung panel overhead. A pitur anyar dina jandela ikon mah pitot switch panas jeung sareng mareuman fitur (XML gauge ku Enrique Cornejo).

Nu autopilot dina saklar boga lampu héjo nu nyieun eta kasampak leuwih realistis. Center idéntifikasi ATC di pesawat ieu "Angkatan Udara Boeing 747 Hiji". Posisi lampu strobe geus dibenerkeun. Nu kabina view ti jok pilot urang ayeuna leuwih nyaman sabab jarak ka jok nu lila. pesawat ngabogaan pintonan engine anyar jeung anyar pintonan interior VC. Rem boga rem sistim diferensial nyieun robah warna ka warna smoother dina taneuh. Angkatan Udara Hiji tékstur téh éndah jeung Profesional textures ku kanyahoan, nu ngawengku wincikan, haseup nyata dina opat mesin, pamadegan kabin leuwih, sora realistis jeung leuwih realistis lampu peuting VC jeung fuselage peuting textures.

Parameter aileron geus ogé geus ningkat, jadi ayeuna robah warna ka warna nu smoother. pesawat ieu ngagunakeun model Project Open pokna FSX Boeing B747-800 OSX748V4_GENX (MDL), sarta ngawengku jandela gauge Posky Utiliti pikeun nempo tangga utama, ngalayanan kargo taneuh, jsb sora mesin nu diédit kawas leuwih nyata jeung kabina ambient. Nu hiber Management Komputer (FMC) nyaéta tetep jeung Sigana mah alat payware. Nu VC ngawengku FMC, primér Display hiber (PFD) jeung Multi-Fungsi display (MDF) dipintonkeun dina ukuran bener. Nu kabina virtual oge boga Engine-nunjukkeun jeung Awak-Alerting System ogé katelah EICAS, Ground Deukeutna ciciren System (GPWS), wipers gawe, lampu kabin, suprési seuneu, avionics pindah, BBM crossfeed.

Anjeun oge bisa manggihan lampu badarat saklar, taksi cahaya switch, Generators engine, APU generator, switch batre, saklar starter, de-és switch, umum lampu saklar. Nomer jam ayeuna di oranyeu nu ngajadikeun maranehna kasampak leuwih alus jeung gampang recognizable. Dirakit jeung diédit keur FSX ku Flightsim Wagub ngadegkeun Enrique Cornejo.

Luncat Seatsisi kulit TapestryMain view kabina peutingMy Pindah Icons- Pitot Panasikon Myscreenshot
747 8i-Force Boeing Air Hiji Paket FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!