Basa

   Boeing 727-200 with 153 Liveries FSX & P3D & FS2004   

panas
nu ngarang VistaLiners, bersejarah Jetliner Group, diédit ku David Grindele & Rikoooo
Ukuran 680 MB
Undeuran 67 515
Dijieun 26-02-2015 01: 00: 00
Robah 31-05-2015 19: 46: 16
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) 2D Panel Ngan
Changelog Diropéa dina 02 / 04 / 2015 : Maneuh panel B727 2D nu dipintonkeun panel B737, panel anyar 2D ditambahkeun.

Ieu Vista Liners / Erick Cantu FS2004 Boeing 727-200 dirobah jadi FSX. model super ieu ditawarkeun jeung 153 liveries nanaon nu jeung ti nagara mana wae, a harta nyata! pak mega Ieu Edition FS2004 / FSX / FSX-uap cocog / P3Dv1 / P3Dv2.x. Koréksi anu dijieun ku Rikoooo ngeunaan uniformity tina pak relatif ka asal, sahingga, sababaraha gambar leutik leungit geus ditambahkeun jeung koréksi geus dilakukeun dina file Aircraft.cfg ngawengku sora anyar jeung panel 2D husus Boeing 727. versi FS2004 bisa béda ti versi FSX (panecl.cfg beda).

No VC (kabina Virtual) bisa controled ngan jeung panel 2D.kapal terbang dimimitian engine off, pikeun ngajawab masalah ieu eta perlu pikeun muka hiji kapal terbang beda kahiji terus muka nu 727, disebutkeun tetep mencet Ctrl + E.

A Hatur husus ka David Grindele pikeun ngédit pak ieu.

snap006snap007snap008snap009snap010 snap011snap012snap013snap014snap015snap016


snap019snap020

download