Basa

& NbspTDS Boeing 787-800 RR Mega Pek FSX & P3D

panas
nu ngarang Tenkuu pamekar Studio, repack ku ricardo_tv
Ukuran 126 MB
Undeuran 46 737
Dijieun 22-08-2015 04: 05: 00
Robah 22-08-2015 04: 29: 32
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing 787-800 Mega pak jeung 20 repaints (Potret layar di handap) jeung kabina virtual (nu saurang ti FSX Boeing 737 standar) ningkat ku Alejandro Rojas Lucena (Alrot), FMC, GPWS, animasi, sora ngaropéa jsb paket ieu ngawengku lengkep kualitas luhur textures. 100% cocog sareng Prepar3d jeung Edition FSX-uap.

Nu Boeing 787, ogé dipikawanoh ku nickname-Na Dreamliner nyaeta pesawat lila-haul. Resmi dibuka April 26, 2004 keur commissioning dina Méi 2008 eta dijieun hiber kahijina Désémber 15, 2009 sarta Certified dina Agustus 26, 2011. Nu kiriman kahiji lumangsung 26 September 2011 jeung pausahaan Sadaya Nippon Airways.

pesawat ieu mawa 210 ka 330 panumpang gumantung kana vérsi jeung konfigurasi, sarta leuwih suluh efisien: nurutkeun spésifikasi awal Boeing, hiji konsumsi handap ku 20% nu hiji Airbus A330 atawa Boeing 777. (Wikipedia)

thumb 1 Boeing thumb 2 Thomson thumb 3 aeroflot
thumb 4 aeromexico thumb 5 airberlin thumb 6 aircanada
thumb 7 aireuropa thumb 8 airindia thumb 9 kumbuh
thumb 10 ana thumb 11 Britania thumb 12 Ethiopian
thumb 13 jepang thumb 14 LAN thumb 15 loba
quantas thumb 16 thumb 17 Qatar thumb 18 s7
thumb 19 ngahiji thumb 20 parawan

download