Basa
Iklan / pub

Boeing B-52H CONECT Paket FSX & P3D

Ukuran 36.5 MB
Undeuran 4 765
Dijieun 28-01-2016 16: 28: 00
Robah 28-01-2016 20: 31: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung Prepar3D v2 v3 & FSX SP2 / Priangan & FSX-uap

Ieu mangrupa FSX / P3D ngan konversi jeung iyeu moal jalan mun jeung FS2004. Model Original dijieun ku AlphaSim Ltd keur FS2004. Diropéa ka CONECT runtuyan B-52H ku David Robles.
pesawat ieu dites dina FSX Gold jeung Akselerasi, Prepar3Dv2.5, sarta Prepar3Dv3

nu CONECT Platform kitu anyar geus aya Sajarah nyata, diasupkeun ladenan di ahir 2014, awal 2015 jeung masih keur diropéa:

B-52s nu périodik refurbished di USAF panyimpenan pangropéa saperti Tinker Angkatan Udara Base, Oklahoma. Nu buff diperkirakeun tetep di service sahenteuna nepi ka 2045, ampir 90 taun sanggeus kahiji B-52 asup ladénan. Nu USAF terus ngandelkeun B-52 sabab tetep hiji ngebom beurat éféktif jeung ekonomis, utamana dina jenis misi anu geus dipigawé saprak ahir Perang Cold ngalawan bangsa nu geus diwatesan kamampuhan pertahanan hawa. Nu B-52 boga kapasitas ka loiter pikeun période nambahan leuwih (atawa komo well luar) medan perang, jeung nganteurkeun standoff precision jeung munitions seuneu langsung. Eta geus asset berharga di ngarojong operasi taneuh salila sadaya bentrok anyar. Boeing ayeuna delivering dalapan pakakas dina 2013. Nu pesawat kahiji ayeuna ngalaman prosés Ngaronjatkeun, bisa réngsé ku April 2014. 10 pakakas tambahan bakal delievered di 2014 jeung 2015.
Dina Juli 2013, Angkatan Udara mimiti a pamutahiran téhnologis armada-rupa bom B-52 anak disebut merangan Network Communications Technology (CONECT) pikeun modernisasikeun éléktronika, téknologi komunikasi, komputasi, instrumentation, avionics dina dek hiber. upgrades CONECT antarana software jeung hardware saperti server anyar, modem, pindang, data-Tumbu, panarima, flightdeck digital jeung workstations pikeun awak.

Hiji sapotong nyaéta arc-210 soldadu leuwih-line-of-tetempoan software radio programmable bisa ngirimkeun sora, data, jeung informasi di-hiber antara B-52s jeung taneuh paréntah jeung kontrol puseur, sahingga pikeun pangiriman jeung resi data jeung diropéa intelegensi, pemetaan, atawa informasi targeting; saméméhna target parobahan-hiber diperlukeun nyalin turun koordinat, sedengkeun arc-210 ngamungkinkeun mesin-to-mesin transfer data, dipake dina lila-daya tahan misi mana target bisa geus robah lokasi nalika B-52 ieu iinditan. pesawat bakal bisa narima informasi ngaliwatan Link-16. upgrades CONECT bakal ngarugikeun $ 1.1 milyar sakabéh jeung nyokot sababaraha taun. Waragad geus aman pikeun 30 B-52s jeung Angkatan Udara ngaharepkeun pikeun 10 CONECT upgrades per taun, tapi laju geus can bisa ditangtukeun. Pakarang upgrades antarana 1760 internal pakarang Bay ningkatkeun (IWBU), nu méré kanaékan 66 persén di kamampuhan kenop maké interface digital jeung launcher usaha Rotary pikeun ngaronjatkeun payload pakarang. Usaha IWBU diperkirakeun ngarugikeun kasarna $ 313 juta. Nu 1760 IWBU bakal ngidinan B-52 ka mawa AGM-158B JASSM-er jeung ADM-160C MALD. Sadaya 1760 IWBUs kudu online ku Oktober 2017.

Sabalikna tilu B-52s mawa pakarang 36, dua bom bakal boga kamampuhan pikeun mawa pakarang 40, nurunkeun jumlah crews jeung jumlah bahan bakar nu dipikabutuh pikeun misi, jeung méré pilihan tina putting pakarang nu langkung lengkep ihwal target jeung jumlah sarua tina pesawat. [200] nu 1760 IWBU ngamungkinkeun pakarang precision-dipandu jadi deployed ti jero bay pakarang, ngaronjatna jumlah pakarang dipandu a B-52 bisa mawa jeung ngurangan kabutuhan bom dipandu bisa dibawa externally dina hardpoints jangjang. Fase kahiji bakal ngidinan hiji B-52 mawa 24 JDAMs 500-pound atawa 20 JDAMs 2,000-pound, jeung fase saterusna diukna nu JASSM jeung kulawarga MALD tina misil. Salian mawa bom leuwih pinter, pindah eta internal ti hasil jangjang dina 15 tabungan suluh persén jeung range leuwih gede ti kurang sered. Nu USAF terus ngandelkeun B-52 sabab tetep hiji ngebom beurat éféktif jeung ekonomis, utamana dina jenis misi anu geus dipigawé saprak ahir Perang Cold ngalawan bangsa nu geus diwatesan kamampuhan pertahanan hawa. Nu B-52 ogé geus terus di service sabab geus aya no ngagantian dipercaya.
Sacara stuktur, nu airframes masih sturdy, tapi dina watesan kamampuhan éléktronika, ngebom mangrupa relic umur batu. perbaikan séjén bakal kaasup jaringan komputer state-of-nu-seni jeung workstations di unggal posisi awak jeung interphone digital terpadu jeung ngaronjat kapasitas nu bakal ngidinan anggota awak ngobrol jeung silih on headset dilengkepan téknologi noise-canceling. Nu $ 76 juta pamutahiran CONECT bakal dipigawé ku Boeing jeung nyertakeun low-rate produksi awal tina CONECT pakakas kahiji, babarengan jeung suku cadang jeung pangropéa jeung layanan di Tinker.

Tempo Nu Nuturkeun Link:

http://science.dodlive.mil/2013/07/30/b-52-conect-upgrade/

fitur anyar dina pak ieu:

1. Bener FSX Asalna modeling, dirobah jadi FSX ngagunakeun program MDLX Arno sacara.
2. Sadaya cét anyar.
3. pemetaan nabrak New kosong
4. Sadaya cét aya di format DDS.
5. Sababaraha Liveries.
6. New file konfigurasi hawa.
7. New textures HD VC
8. FSX Air File dipasang.
9. pintonan kaméra ditambahkeun.
10. masalah transparansi jeung model VC kajawab.
11. Sadaya pit cock digital anyar dijieun.
12. gauges FSX disandi jeung sub panels
13. Standar jeung adat GPS
14. Traffic ngagawekeun Radar

presentasi video



fsx 2015-12-15 15-08-04-01fsx 2015-12-15 15-08-34-02fsx 2015-12-15 15-08-43-97fsx 2015-12-15 15-09-14-07fsx 2015-12-15 15-09-48-24fsx 2015-12-15 15-10-51-34fsx 2015-12-15 15-11-20-51fsx 2015-12-15 15-12-25-19fsx 2015-12-15 15-12-43-49fsx 2015-12-15 15-12-53-46fsx 2015-12-15 15-13-03-49fsx 2015-12-15 15-14-02-87fsx 2015-12-20 17-07-50-65fsx 2015-12-20 17-08-13-12fsx 2015-12-20 17-08-38-01fsx 2015-12-20 17-09-57-20fsx 2015-12-20 17-10-27-61fsx 2015-12-20 17-14-26-55fsx 2015-12-20 17-14-51-77fsx 2015-12-20 17-17-48-78fsx 2015-12-20 17-26-50-02fsx 2015-12-20 17-27-58-58fsx 2015-12-21 18-56-12-04fsx 2015-12-21 23-19-43-93fsx 2015-12-21 23-20-03-94fsx 2015-12-21 23-20-33-96fsx 2015-12-21 23-20-43-97fsx 2015-12-21 23-20-53-91fsx 2015-12-21 23-21-03-98fsx 2015-12-21 23-21-13-92fsx 2015-12-21 23-21-43-99fsx 2015-12-21 23-22-23-98fsx 2015-12-21 23-23-03-03fsx 2015-12-21 23-23-36-67fsx 2015-12-21 23-24-33-65fsx 2015-12-21 23-24-57-09fsx 2015-12-22 21-55-28-86fsx 2015-12-22 21-55-38-82fsx 2015-12-22 21-55-48-87fsx 2015-12-22 21-55-58-83fsx 2015-12-22 21-56-08-82fsx 2015-12-22 21-56-18-83fsx 2015-12-22 21-56-28-87fsx 2015-12-22 21-56-38-87fsx 2015-12-22 21-56-48-87fsx 2015-12-22 21-56-58-83fsx 2015-12-22 21-57-09-03fsx 2015-12-22 21-57-28-83fsx 2015-12-22 21-57-48-85fsx 2015-12-22 21-57-58-84fsx 2015-12-22 21-58-08-82fsx 2015-12-22 21-58-18-85fsx 2015-12-22 21-58-28-85fsx 2015-12-22 21-59-18-86fsx 2015-12-22 21-59-28-84fsx 2015-12-22 21-59-38-82fsx 2015-12-22 21-59-48-85fsx 2015-12-22 21-59-58-83fsx 2015-12-22 22-00-08-86fsx 2015-12-22 22-00-28-85

download

Iklan / pub