Basa
Iklan / pub

Boeing 777-200ER pamungkas Pack FSX & P3D

Vérsi 2 panas
Author Project OpenSky, update ku Hanzalah Ravat
Ukuran 297 MB
Undeuran 32 847
Dijieun 23-01-2016 20: 49: 33
Robah 25-01-2016 12: 13: 13
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Vérsi Boeing 777-200 Ultime Pack ku Hanzalah Ravat. Spésifikasi: ngagawekeun LNAV jeung GPWS. model VC sadia. Model ku POSKY. Ngandung 3 sora otentik susunan. Diédit Aircraft.cfg jeung pintonan panumpang jeung kabina. Ogé ngandung EFIS ngagawekeun, V1 Vr V2 jeung speeds panutup (On PFD) DSP ngagawekeun jeung ECL sareng fitur nu Traffic Radar.Model wincikan nu lawang Bubuka & lawang kargo, textures lengkep, cet akurat, dinamis caang & efek, jangjang flexing dinamis nu ngabales ka kaayaan nu teu tenang, gantung pinuh bebas, animasi motong, dinamika hiber akurat, spoiler animasi, jandela kabina reflective, épék kacilakaan, animasi cara ngadengdekkeun bogies, peuting cahaya pinuh, kandaraan service taneuh lamun panto kargo kabuka, (FSX - Pindah ka Tampilan - Instrument Panel - Posky Util), kabina virtual lengkep jeung leuwih.

Paket ngandung 13 repaints kualitas luhur. installer sacara otomatis Sunda file dll.xml pikeun nambahkeun dua modul diperlukeun pikeun ngajalankeun tambihan-on ieu. Nu file dll.xml sacara otomatis disimpen nalika uninstalling.

fsx 2016-01-25 10-57-19-03fsx 2016-01-25 10-57-37-93fsx 2016-01-25 10-57-46-46fsx 2016-01-25 10-57-56-41fsx 2016-01-25 10-58-07-44fsx 2016-01-25 11-00-26-63fsx 2016-01-25 11-01-38-33fsx 2016-01-25 11-06-07-51

download

Iklan / pub