Basa

& NbspBoeing P8-A Poseidon FSX & P3D

nu ngarang Model ku TDS, ditingkatkeun ku Alejandro Rojas Lucena, rangkep ku Chris Evans
Ukuran 47 MB
Undeuran 9 293
Dijieun 03-08-2016 12: 25: 00
Robah 30-09-2016 17: 36: 08
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing P8-A Poseidon patron Dua Opat "Batmen" paket jeung ningkat VC ngawengku sora adat, kabina maya, panel 2D, animasi, pangaruh, wipers Gawe (mouse katuhu malik dina switch) jeung pangaruh hujan. Saklar for layar LCD, EICAS, PFD, MFT. switch Autobrake. Muka pilots jandela. Kabin Lampu pindah. Realistis FMC. Taneuh Deukeutna ciciren System (GPWS), More realistis textures peuting VC. panel Instrument - - Pamakéan Util pikeun kandaraan taneuh, lawang tangga, truk suluh, beus. pesawat mawa sarta bisa leupaskeun misil kapal anti jeung torpedoes ..


Nu Boeing P-8 Poseidon (baheulana nu Multimission Maritime Pesawat atawa MMA) nyaéta hiji pesawat militer dimekarkeun pikeun Amérika Sarikat Angkatan Laut (USN). pesawat geus dimekarkeun ku Boeing Pertahanan, Spasi & Kaamanan, dirobah tina 737-800ERX.

Nu P-8 konduktor perang anti-kapal selam (ASW), perang anti-beungeut (ASUW), jeung pengiriman barang interdiction, babarengan jeung peran sinyal éléktronik kecerdasan (ELINT). Ieu ngawengku mawa torpedoes, biaya jero, misil anti-kapal tumbak keur nangkap lauk di laut, jeung pakarang séjén. Ieu téh bisa leupaskeun jeung ngawas sonobuoys. Hal ieu dirarancang pikeun beroperasi ditéang jeung Kartosuwiryo Grumman MQ-4C Triton lega Area Maritime panjagaan kandaraan hawa unmanned. pesawat geus maréntahkeun ku Angkatan Laut India salaku P-8I Néptunus, Angkatan Udara Australia Royal, jeung Angkatan Udara Royal .. (Wikipedia)

908919tdsboeing7378fvp8aposeidon2793805737p8ap8patron5

download