Basa

Boeing 757-200 Donald Trump FSX & P3D

panas
Ukuran 88 MB
Undeuran 17 714
Dijieun 07-10-2016 18: 59: 05
Robah 15-11-2016 01: 46: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Project Opensky, repaint: Andre Ludick, panel: G Munro, sora: Adam Murphy
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Naha anjeun nyaho yén billionaire Donald Trump boga jet pribadi jumbo sorangan? Hayu urang hiji ngaropéa Boeing 757-200 jeung interior mewah.

Ayeuna anjeun bisa ngapung kapal terbang ieu luar biasa di simulator hiber Anjeun ngaliwatan Rikoooo, pesawat ngawengku panel lengkep 2D (layar rubak), dasar VC, FMC, GPWS, Ground Services, Autoland (autoland bakal pinuh lahan pesawat Anjeun gandeng ka ILS, tempo dokuméntasi), husus sora Rolls Royce, animasi pinuh, repaint nyaéta mastikeun idéntik ka kapal terbang asli.

Jero video Boeing 757-200


panel 2D
Boeing 757-200 Donald Trump FSX & P3D download
Basa