Basa

POSKY Embraer ERJ 145 FSX

panas
Ukuran 155 MB
Undeuran 95 169
Dijieun 30-03-2009 20: 03: 24
Robah 07-06-2012 02: 09: 13
ngidinan freeware luar
pangarang: Project Open Sky luar http://www.projectopensky.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Diropéa April 25, 2010: gauges Maneuh nu teu dipintonkeun dina kabina virtual

Meureun salah sahiji pangalusna nambahkeun-on ti web keur FSX. Ieu hiji tambihan-on asalna dijieun pikeun FS2004 tapi 100% diadaptasi pikeun FSX: SP1 jeung SP2 cocog. Ngan nempo gambar nu kabina virtual luhur ngarti naon kualitas urang ngawangkong ngeunaan. A marvel! Balukar peuting pisan realistis

Dina paket ieu, Kuring geus kaasup jeung diadaptasi 11 cét: Air Perancis, Swiss International Air Galur, American Eagle, Cina Wétan Airlines, Forca Aerea Brazileira (varian militer), US Airways Express, Delta Connection, BA Connect (BA) Benua Express , Alitalia 700th, City Airlines

Gera file badag 154 MB
POSKY Embraer ERJ 145 FSX download
Basa