Basa
Iklan / pub

Embraer EMB120 Brasilia V1.1 FSX & P3D

panas

Ieu hiji FSX Akselerasi / SP2 versi Erick Cantu sacara populér Embraer EMB120 Brasilia. Sagala ngeunaan versi FS2004 di dieu, tapi mendi di Gmax ka ngamangpaatkeun fitur asli FSX.

Nu Embraer 120 Brasilia nyaeta pesawat turboprop kembar jeung korsi 30 dijieun ku Embraer di Sao Jose dos Campos, dina kaayaan São Paulo.

Hal ieu Powered ku dua PLTMH PW118B Pratt & Whitney, unggal delivering 1800 hp di aci. laju pesiar nyaeta kurang 300 knots (555 km / h) sarta ngabogaan lingkup 800 nm (1481 km) di beban pinuh. siling operasional nyaeta suku 32 (9754 m), sanajan teu digolongkeun RVSM, eta dugi ka 29,000 suku di Éropa.

OGE 120 tara Polo91240 keur Rikoooo.com



emb120fsx rtm update EMB120 fsx

Fitur :
  • Self shadowing, nabrak peta, sarta peta specular
  • FSX animasi husus
  • 12 kualitas luhur liveries jeung kosong tékstur témplat
  • FDE, panel, disada, jeung VC téh ti standar Beechcraft King Air 350
Diuji dina Windows Vista / 7 jeung DX9, kitu ogé sawangan DX10 diaktipkeun. Kudu digawé di Windows XP

snap434

Ukuran 57.8 MB
Undeuran 168 627
Dijieun 20-08-2012 04: 56: 02
Robah 13-11-2013 21: 21: 52
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub