Basa
Iklan / pub

Embraer 135 Kurawa! Pikeun Air France FSX & P3D


paket lengkep pikeun FSX / uap & P3D tina Posky Embraer ERJ-135 dina hop maskapai anyar! Pikeun Air France livery, ngadaptar F-GRGR, CN 145236. Ngawengku 3D virtual kabina, panel 2D, animasi, FMC, Manual, sora adat, VC tékstur koreksi keur P3D jeung leuwih.

fsx 2016-03-01 12-21-21-32fsx 2016-03-01 12-22-38-39fsx 2016-03-01 12-23-43-29fsx 2016-03-01 12-24-25-53fsx 2016-03-01 12-24-54-57

Author Model ku Project Open pokna, repaint ku Paul Craig
Ukuran 43.4 MB
Undeuran 8 729
Dijieun 06-03-2016 12: 31: 00
Robah 06-03-2016 10: 43: 06
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub