Basa

Embraer OGE-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 Vérsi 3.0

Ukuran 20.5 MB
Undeuran 7 366
Dijieun 06-03-2016 12: 40: 00
Robah 07-03-2016 12: 54: 37
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Edgar Guinart López luar http://aeroproyecto.freetzi.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Geulis Embraer 110 dijieun ku Edgar López Guinart cocog jeung FS2004, FSX / uap jeung P3D. 3.0 versi ieu geus sadia jeung kargo jeung model panumpang jeung 3D kabina virtual jeung panel 2D, animasi, dokumén jeung manual, sora adat, épék, dinamika hiber realistis jeung leuwih.

fsx 2016-03-06 09-33-26-54fsx 2016-03-06 09-34-16-80fsx 2016-03-06 09-34-57-12
Embraer OGE-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 Vérsi 3.0 download
Basa