Basa

   Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9    Vérsi 3.0

nu ngarang Edgar Guinart López luar http://aeroproyecto.freetzi.com
Ukuran 20.5 MB
Undeuran 6 094
Dijieun 06-03-2016 12: 40: 00
Robah 07-03-2016 12: 54: 37
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Geulis Embraer 110 dijieun ku Edgar López Guinart cocog jeung FS2004, FSX / uap jeung P3D. 3.0 versi ieu geus sadia jeung kargo jeung model panumpang jeung 3D kabina virtual jeung panel 2D, animasi, dokumén jeung manual, sora adat, épék, dinamika hiber realistis jeung leuwih.

fsx 2016-03-06 09-33-26-54fsx 2016-03-06 09-34-16-80fsx 2016-03-06 09-34-57-12

download