Basa
Iklan / pub

Embraer OGE-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9

Vérsi 3.0

Geulis Embraer 110 dijieun ku Edgar López Guinart cocog jeung FS2004, FSX / uap jeung P3D. 3.0 versi ieu geus sadia jeung kargo jeung model panumpang jeung 3D kabina virtual jeung panel 2D, animasi, dokumén jeung manual, sora adat, épék, dinamika hiber realistis jeung leuwih.

fsx 2016-03-06 09-33-26-54fsx 2016-03-06 09-34-16-80fsx 2016-03-06 09-34-57-12

Ukuran 20.5 MB
Undeuran 5 408
Dijieun 06-03-2016 12: 40: 00
Robah 07-03-2016 12: 54: 37
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004
download

Iklan / pub