Basa
Iklan / pub

Cessna rujukan 500 2008 FSX-SP2

panas
Ukuran 25.3 MB
Undeuran 25 476
Dijieun 27-07-2009 17: 31: 02
Robah 13-01-2013 23: 37: 47
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX SP2 & FSX-uap

Geulis Cessna rujukan 500 / I jet bisnis keur FSX, eta ngabogaan jangjang pisan canggih jeung éfék kacida realistis of reflections, kaasup tilu repaints jeung vérsi DELUXE.
Pesawat dijieun di GMax. kabina virtual Interactive, bagian pindah lengkep sareng animasi of panumpang.

Kudu diuji!


Categorie Business Jet - 26 panumpang di darat - angkutan udara umum
Manufaktur Ku Cessna Pesawat Company (USA) ti 1971 ka sahenteuna 146 salinan ngan pikeun vérsi ieu.
unit Pressurized logam - Jangjang Jangjang Bass - Panjang 13 ml - 14 ml Apan - Jangkungna 4 ml
3821 kg beurat kosong - diangkat Tail - Tricycle
Motorization 2 Turbo JT15D-1 dijieun ku Pratt & Whitney
Performance Maksimum takeoff beurat 5375 kg - Cruising laju 260 kts (482 mph) pikeun 12900 ml

download

Iklan / pub