Basa
Iklan / pub

FSND Cessna C310Q FSX

panas
Ukuran 10.2 MB
Undeuran 16 685
Dijieun 16-09-2009 02: 00: 00
Robah 14-07-2013 07: 05: 35
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

alat luar biasa dimaksudkeun pikeun jadi flown dina modeu kabina virtual jeung realisme gede.

Nu Cessna 310 diwangun leuwih 5400 salinan salila taun 27 produksi anak. Nu Cessna 310 ieu dipasarkan di versi aslina di 1954 (hiber kahiji Jan. 3, 1953) pikeun minuhan kompetisi of Beechcraft Baron jeung Piper Aztec jeung sajabana. Anjeunna tuluy pindah ngaliwatan leuwih ti lima belas vérsi. Cruising laju 360 km / h, max payload 861 kg, 783 liter tanghi suluh jeung tip jangjang pilihan, Consumer rata hourly tina liter 122

Maca "MUST_READ.rtf" file nu hadir kalawan eta, parentah penting jeung manuver steering nu diperlukeun.

download

Iklan / pub