Basa

FSND Cessna C310Q FSX

panas
Ukuran 10.2 MB
Undeuran 17 678
Dijieun 16-09-2009 02: 00: 00
Robah 14-07-2013 07: 05: 35
ngidinan freeware luar
pangarang: Brett Henderson & Alejandro Rojas Lucena luar www.simviation.com/fsnd/
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
alat luar biasa dimaksudkeun pikeun jadi flown dina modeu kabina virtual jeung realisme gede.

Nu Cessna 310 diwangun leuwih 5400 salinan salila taun 27 produksi anak. Nu Cessna 310 ieu dipasarkan di versi aslina di 1954 (hiber kahiji Jan. 3, 1953) pikeun minuhan kompetisi of Beechcraft Baron jeung Piper Aztec jeung sajabana. Anjeunna tuluy pindah ngaliwatan leuwih ti lima belas vérsi. Cruising laju 360 km / h, max payload 861 kg, 783 liter tanghi suluh jeung tip jangjang pilihan, Consumer rata hourly tina liter 122

Maca "MUST_READ.rtf" file nu hadir kalawan eta, parentah penting jeung manuver steering nu diperlukeun.
FSND Cessna C310Q FSX download
Basa