Basa

Cessna rujukan Excel XLS + FSX & P3D

Ukuran 28.2 MB
Undeuran 8 117
Dijieun 07-10-2016 02: 00: 25
Robah 07-09-2017 01: 18: 39
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Aryus Works, Alex Sandro Guedes Silva, Jeffrey S. Bryner, Sora ku Christoffer Petersen, dirobah ku Bigmike
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Di handap ieu Cessna rujukan Excel XLS + pikeun simulators panganyarna, kabin jeung interior nu pinuh 3D, VC jeung sora ti Lear45. Rujukan biasa livery unik. perhatian husus ieu dibikeun ka realisme jeung jéntré.

Nu Cessna rujukan Excel nyaeta jet bisnis turbofan diwangun ku Cessna Pesawat Company di Wichita, AS. Excel geus mekar di rujukan XLS jeung XLS + Quote. model mangrupa kasuksésan komérsial pikeun Cessna dijual pesawat 700 Kulawarga di 10 taun (Wikipedia)

thumb N556CS 1 thumb N556CS 2 thumb N556CS 3
thumb N556CS 4 thumb N556CS 5
Cessna rujukan Excel XLS + FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!