Basa
Iklan / pub

HD Jetway jeung Airport Parkir FSX

panas

Di handap ieu hiji modifikasi tina textures parkir dina harti luhur, eta nambihan spot minyak jeung béngsin di lantai jeung umumna ngajadikeun taneuh leuwih realistis.




Jetway jeung Airport Parkir

textures HD ngaganti tékstur asli Anjeun salami instalasi. Parameter tina jéntré taneuh anjeun simulator hiber bakal robah sacara otomatis ku installer jeung disimpen sacara standar lamun uninstalling.

installer ogé bakal mulangkeun payil asli Anjeun, Anjeun nganggur pikeun ngalakukeunana sagalana geus otomatis ku Rikoooo!

Jetway jeung Airport Parkir

kualitas tékstur oge bakal gumantung kana kamampuh kartu grafik Anjeun, hasilna bisa jadi beda ti hiji jalma ka nu lian. Pikeun tambihan-on ieu, geus sasaena boga alat kinerja.

Ukuran 15.29 MB
Undeuran 33 694
Dijieun 17-12-2010 03: 01: 30
Robah 14-01-2013 02: 41: 17
ngidinan freeware luar
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis