Basa

& NbspHD Jetway na Airport Parkir FSX & P3D

panas
nu ngarang Tim Fuchs Real Lingkungan Xtreme, Inc. luar http://www.rexsimulations.com/
Ukuran 14.6 MB
Undeuran 39 596
Dijieun 17-12-2010 03: 01: 30
Robah 22-01-2017 23: 53: 53
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4        
Changelog Vérsi Installer 10.1 + kasaluyuan jeung FSX uap, Prepar3D v1-2-3

Di handap ieu hiji modifikasi tina textures parkir dina harti luhur, eta nambihan spot minyak jeung béngsin di lantai jeung umumna ngajadikeun bandara taneuh leuwih realistis.

textures HD ngaganti tékstur asli Anjeun salami instalasi. Salila uninstallation installer bakal mulangkeun payil asli Anjeun, Anjeun nganggur pikeun ngalakukeunana sagalana geus otomatis ku Rikoooo!

Dina raraga pikeun nempo resolusi full harti luhur dina FSX (atawa Prepar3D), anjeun bakal kudu ngédit fsx.cfg Anjeun (Prepar3D.cfg) file jeung ngarobah entri:

TEXTURE_MAX_LOAD = 4096

Lamun asupna teu aya, nyalin luhur jeung nempelkeun eta dina bagian [grafik] dina file fsx.cfg. Conto di handap ieu:

[Grafik]
TEXTURE_MAX_LOAD = 4096

Jetway jeung Airport Parkir

Jetway jeung Airport Parkir

kualitas tékstur oge bakal gumantung kana kamampuh kartu grafik Anjeun, hasilna bisa jadi beda ti hiji jalma ka nu lian. Tapi, urang disarankan pikeun ngagunakeun luhur kartu kinerja grafik pikeun kaulinan.

download

Basa