Basa
Iklan / pub

Rex jalan & jalan raya textures keur FSX

panas
Ukuran 5.19 MB
Undeuran 27 490
Dijieun 26-12-2010 20: 52: 13
Robah 27-12-2010 23: 14: 03
ngidinan freeware luar
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Ieu mangrupa modifikasi jalan jeung jalan tol of hiber simulator X, nambah-on bakal ngaganti textures Anjeun ku textures ditingkatkeun anyar harti luhur (7 cm atawa resolusi 15 cm pilihan anjeun) jeung jalan Anjeun bakal leuwih realistis ieu.



screenshot
Salila uninstallation, installer bakal mulangkeun payil asli Anjeun, Anjeun nganggur pikeun ngalakukeunana sagalana geus otomatis ku Rikoooo!

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis