Basa

   REX road & highway textures FSX & P3D   

panas diropéa
nu ngarang Tim Fuchs Real Lingkungan Xtreme, Inc. luar http://www.rexsimulations.com/
Ukuran 6.92 MB
Undeuran 29 982
Dijieun 26-12-2010 20: 52: 13
Robah 17-04-2017 18: 44: 30
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3        
Changelog Installer updated to v10.2, compatibility FSX Steam Edition and Prepar3D (any version)

This is a modification of roads and highways of Flight Simulator X or Prepar3D, this add-on will replace your textures by new enhanced textures high definition (7 cm or 15 cm resolution of your choice) and your roads will be more realistic.

Salila uninstallation, installer bakal mulangkeun payil asli Anjeun, Anjeun nganggur pikeun ngalakukeunana sagalana geus otomatis ku Rikoooo!
screenshot

download