Basa

Rex jalan & raya textures FSX & P3D

panas
Ukuran 6.92 MB
Undeuran 32 602
Dijieun 26-12-2010 20: 52: 13
Robah 17-04-2017 18: 44: 30
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Tim Fuchs Real Lingkungan Xtreme, Inc. luar http://www.rexsimulations.com/
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4
Changelog Installer diropéa keur v10.2, Edition kasaluyuan FSX uap na Prepar3D (sagala Vérsi)
Ieu modifikasi tina jalan jeung jalan tol ti hiber simulator X atawa Prepar3D, tambahkeun-on bakal ngaganti textures anjeun ku textures ditingkatkeun anyar harti tinggi (7 cm atawa resolusi 15 cm pilihan anjeun) jeung jalan Anjeun bakal langkung realistis ieu.

Salila uninstallation, installer bakal mulangkeun payil asli Anjeun, Anjeun nganggur pikeun ngalakukeunana sagalana geus otomatis ku Rikoooo!
screenshot
Rex jalan & raya textures FSX & P3D download
Basa