Basa

HD Moon tékstur ngagantian FSX & P3D Vérsi 3.0

panas
Ukuran 40.8 MB
Undeuran 17 363
Dijieun 28-01-2011 19: 32: 12
Robah 30-08-2017 01: 25: 16
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Marco Fischbach
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4
Changelog Otomatis-installer diropéa keur Vérsi 10. HD Moon ditingkatkeun kana versi 3.0, kasaluyuan P3D
Ngagantikeun nu textures 15 bulan ngaliwatan textures harti luhur nu nyieun pamutahiran nyata dina watesan realisme.

Sajaba éta ayeuna mungkin migunakeun 2048x2048 tinimbang textures 1024x1024 atanapi 512x512 ngumbar. Ieu ngandung harti hiji tambah of 3200% tina segi resolusi dibandingkeun kalawan standar 64x64 textures.

instalasi ieu 100% automatised. program bakal mulangkeun payil asli Anjeun salami uninstall.

bulan
HD Moon tékstur ngagantian FSX & P3D Vérsi 3.0 download
Basa