Basa

   HD Moon Texture Replacement FSX & P3D    Vérsi 3.0

panas diropéa
nu ngarang Marco Fischbach
Ukuran 40.8 MB
Undeuran 15 627
Dijieun 28-01-2011 19: 32: 12
Robah 09-04-2017 15: 08: 08
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3        
Changelog Auto-installer updated to version 10. HD Moon upgraded to version 3.0, compatibility P3D

Ngagantikeun nu textures 15 bulan ngaliwatan textures harti luhur nu nyieun pamutahiran nyata dina watesan realisme.

Additionally it's now possible to use 2048x2048 instead of 1024x1024 or 512x512 resolved textures. This means a plus of 3200 % in terms of resolution compared with default 64x64 textures.

instalasi ieu 100% automatised. program bakal mulangkeun payil asli Anjeun salami uninstall.

bulan

download