Basa
Iklan / pub

FSX HD Pase tékstur ngagantian v2.0

panas
Author Marco Fischbach
Ukuran 6.30 MB
Undeuran 14 141
Dijieun 28-01-2011 19: 32: 12
Robah 28-01-2011 20: 11: 04
ngidinan freeware luar
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Ngagantikeun nu textures 15 bulan ngaliwatan textures harti luhur nu nyieun pamutahiran nyata dina watesan realisme.

ayeuna mungkin maké textures resolusi 1024x1024 tinimbang 512x512. Ieu hartina plus tina 1600% dina watesan resolusi dibandingkeun jeung resolusi asli 64x64.

Salila instalasi, program bakal ménta Anjeun pikeun masang boh textures tina resolusi 1024x1024 (kualitas alus) atawa tina 512x512 (kinerja pangalusna).

instalasi ieu 100% automatised. program bakal mulangkeun payil asli Anjeun salami uninstall.

bulan

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis