Basa

& NbspHD Moon tékstur ngagantian FSX & P3D Vérsi 3.0

panas diropéa
nu ngarang Marco Fischbach
Ukuran 40.8 MB
Undeuran 16 066
Dijieun 28-01-2011 19: 32: 12
Robah 09-04-2017 15: 08: 08
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3        
Changelog Otomatis-installer diropéa keur Vérsi 10. HD Moon ditingkatkeun kana versi 3.0, kasaluyuan P3D

Ngagantikeun nu textures 15 bulan ngaliwatan textures harti luhur nu nyieun pamutahiran nyata dina watesan realisme.

Sajaba éta ayeuna mungkin migunakeun 2048x2048 tinimbang textures 1024x1024 atanapi 512x512 ngumbar. Ieu ngandung harti hiji tambah of 3200% tina segi resolusi dibandingkeun kalawan standar 64x64 textures.

instalasi ieu 100% automatised. program bakal mulangkeun payil asli Anjeun salami uninstall.

bulan

download