Basa

& NbspTom Airbus A330-200 FSX

panas
nu ngarang alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana. alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.
Ukuran 25.1 MB
Undeuran 46 219
Dijieun 27-05-2009 12: 16: 49
Robah 06-06-2012 19: 15: 17
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP1 atanapi SP2 & FSX-uapHenteu teruji DirectX12 + 3D Virtual kabina


FSX Airbus A330-200 éndah.
Ngawengku 3 repaints: Air Perancis, Air Transat, Lufthansa jeung vérsi Rolls Royce, General Electric jeung Pratt & Whitney. kabina virtual pinuh fungsi dumasar kana asli A321 FSX. Gauges operasional, hade jeung SP1 jeung SP2. Teu dites jeung DX10.

Ieu tambihan-on anu sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik saprak eta pigura laju friendly

model pohara geulis

download

Basa