Basa

Tom Airbus A330-200 FSX

panas
Ukuran 25.1 MB
Undeuran 48 017
Dijieun 27-05-2009 12: 16: 49
Robah 06-06-2012 19: 15: 17
ngidinan freeware luar
pangarang: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana. alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.
download Pikeun FSX SP1 atanapi SP2 & FSX-uap Teu dites DirectX10 + + 3D Virtual kabina
FSX Airbus A330-200 éndah.
Ngawengku 3 repaints: Air Perancis, Air Transat, Lufthansa jeung vérsi Rolls Royce, General Electric jeung Pratt & Whitney. kabina virtual pinuh fungsi dumasar kana asli A321 FSX. Gauges operasional, hade jeung SP1 jeung SP2. Teu dites jeung DX10.

Ieu tambihan-on anu sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik saprak eta pigura laju friendly

model pohara geulis
Tom Airbus A330-200 FSX download
Basa