Basa

Airbus A340-300 Olimpiade Airlines FSX

panas
Ukuran 41 MB
Undeuran 44 195
Dijieun 15-01-2008 21: 12: 45
Robah 01-10-2015 15: 39: 44
ngidinan freeware luar
pangarang: Auteur (s): Modél: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Sora: André Silva dirobih Panel keur FSX: Panagiotis Delizisis textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Dinamika hiber: Panagiotis Delizisis
download Pikeun FSX & Edition uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 2D Panel Ngan
Ngalawan versi simulator X. Ieu téh hiji model kacida alusna dipigawé ku Project OpenSky tim pisan serius. tambihan-on Ieu kualitas endah pisan ... Ngawengku sora, hiji kabina virtual lengkep sareng panel loba tombol jeung Olimpiade Airlines livery. Kudu méré try!

Olimpiade Airlines (IATA: kode oa ICAO: OAL) ieu maskapai nasional Yunani. Cocog platform anak ieu perenahna di bandara internasional Athena. Diadegkeun April 6, 1957, manéhna ceased sadaya operasi anak September 29, 2009 jadi Olimpiade Air.
Airbus A340-300 Olimpiade Airlines FSX download
Basa