Basa

   Airbus A340-300 Olympic Airlines FSX   

panas
nu ngarang Auteur(s) : Model: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Sounds: André Silva Modified Panel for the FSX: Panagiotis Delizisis Textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Flight Dynamics: Panagiotis Delizisis
Ukuran 41 MB
Undeuran 41 837
Dijieun 15-01-2008 21: 12: 45
Robah 01-10-2015 15: 39: 44
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) 2D Panel Ngan


Ngalawan versi simulator X. Ieu téh hiji model kacida alusna dipigawé ku Project OpenSky tim pisan serius. tambihan-on Ieu kualitas endah pisan ... Ngawengku sora, hiji kabina virtual lengkep sareng panel loba tombol jeung Olimpiade Airlines livery. Kudu méré try!

Olimpiade Airlines (IATA: kode oa ICAO: OAL) ieu maskapai nasional Yunani. Cocog platform anak ieu perenahna di bandara internasional Athena. Diadegkeun April 6, 1957, manéhna ceased sadaya operasi anak September 29, 2009 jadi Olimpiade Air.

download