Basa
Iklan / pub

Airbus A340-300 Olimpiade Airlines FSX

panas

Ngalawan versi simulator X. Ieu téh hiji model kacida alusna dipigawé ku Project OpenSky tim pisan serius. tambihan-on Ieu kualitas endah pisan ... Ngawengku sora, hiji kabina virtual lengkep sareng panel loba tombol jeung Olimpiade Airlines livery. Kudu méré try!

Olimpiade Airlines (IATA: kode oa ICAO: OAL) ieu maskapai nasional Yunani. Cocog platform anak ieu perenahna di bandara internasional Athena. Diadegkeun April 6, 1957, manéhna ceased sadaya operasi anak September 29, 2009 jadi Olimpiade Air.

Author Auteur (s): Model: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Sora: André Silva dirobih Panel pikeun FSX: Panagiotis Delizisis textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Dinamika hiber: Panagiotis Delizisis
Ukuran 41 MB
Undeuran 41 210
Dijieun 15-01-2008 21: 12: 45
Robah 01-10-2015 15: 39: 44
ngidinan freeware luar
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub