Basa

Tom Airbus A340-200 FSX

panas
Ukuran 25.5 MB
Undeuran 29 040
Dijieun 13-12-2009 19: 56: 24
Robah 07-06-2015 16: 42: 10
ngidinan freeware luar
pangarang: Thomas Ruth
download Pikeun FSX SP1 atanapi SP2 & FSX-uap Teu dites DirectX10 + + 3D Virtual kabina
Airbus A340-200-kualitas luhur, livery of Aerolineas Argentinas jeung sora jeung kabina virtual ditambah animasi lengkep. model tunggal. Bakal mangga anjeun pasti.

pesawat:

Nu Airbus A340 mangrupa rupa-awak airliner panumpang komérsial lila-range opat engined dijieun ku Airbus, cabangna EADS. Ieu korsi antara panumpang 261 jeung 380, sarta ngabogaan range antara 6,700 jeung 9,000 nm (12400 ka 16600 km). Ieu téh sarupa dina rarancang pikeun A330 kembar-engined. vérsi A340 mimiti ngabagikeun fuselage jeung jangjang tina A330 bari model saterusna aya deui jeung boga jangjang nu leuwih gede. (Sumber Wikipedia)
Tom Airbus A340-200 FSX download
Basa