Basa

& NbspTom Airbus A330-200MRTT FSX

panas
nu ngarang Thomas Ruth, sababaraha textures base on phtoto ku Alex kvita
Ukuran 23.81 MB
Undeuran 23 411
Dijieun 31-12-2009 16: 06: 02
Robah 06-06-2012 19: 26: 29
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP1 atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Tanker luhung kualitasna alus keur unggal versi FSX, asalna hiji kabina maya, sora adat jeung nyata saréat pikeun nyieun manuver precision jeung ramps refueling. Maca manual pikeun diajar kumaha carana make eta.

Di handap ieu gambar tina fungsi ramps supply (bunderan red) ngan sadia ti kabina virtual dina panel overhead.

rampe suluh

Asal jeung gambaran tina pesawat nyata:

Nu A330 Multi Peran tanker Angkutan (MRTT) nyaéta turunan militer tina airliner Airbus A330-200. Hal ieu dirarancang salaku hawa-to-hawa refueling jeung angkutan pesawat dual-peran. Pikeun hawa-to-hawa misi refueling nu A330 MRTT bisa dilengkepan kombinasi salah sahiji sistem di handap ieu:

* Airbus Militér hawa Refuelling Gludug System (ARBS) pikeun pesawat panarima ngawadahan-dilengkepan.

* Cobham 905E dina-jangjang refueling peuteuy keur pesawat panarima usik-dilengkepan.

* Cobham 805E Refuelling Unit Fuselage (FRU) pikeun pesawat panarima usik-dilengkepan

* Universal hawa Refuelling ngawadahan System Instalasi (UARRSI) pikeun diri-refueling.

Nu A330 MRTT ngabogaan kapasitas bahan bakar maksimum 111,000 kg (245,000 sedengkeun). kapasitas bahan bakar Standar ngamungkinkeun kenop hiji kg 45,000 tambahan kargo. jangjang The A330 MRTT urang ngabogaan struktur umum jeung opat engine A340-200 / -300 jeung lokasi ningkatna bertulang pikeun mesin outboard nu A340 sacara. Ku kituna jangjang The A330 MRTT urang merlukeun saeutik modifikasi pikeun pamakéan hardpoints ieu pikeun peuteuy refueling jangjang.

Nu A330 MRTT kabin dirancang pikeun mastikeun konfigurasi seating optimum dina saban kelas, nu maksimalkeun pungsi boh kapasitas jeung kanyamanan. kabin bisa ngonpigurasi dina rupa badag layouts ti korsi 253 dina konfigurasi tilu kelas, ngaliwatan panumpang 298 dina konfigurasi dua kelas, pikeun 380 panumpang dina konfigurasi kelas tunggal. kabin ieu kdu kalawan desain attractively modern. fitur ieu ngaktifkeun rupa lengkep konfigurasi ti angkutan troop maksimal ka kustomisasi kompléks cocog pikeun VIP jeung tamu misi. Hiji pilihan Awak Rest kompartemen (CRC), perenahna di kabin maju bisa dipasang pikeun awak suku guna ngaronjatkeun waktu sadia pikeun misi a. Nu kabin panumpang nu A330 MRTT bisa disadiakeun sareng susunan airstairs removable ngaktipkeun awak jeung panumpang nuliskeun jeung ninggalkeun pesawat lamun airbridges atawa pangrojong alat taneuh teu sadia.

Nu A330 MRTT ogé bisa ngonpigurasi pikeun ngalakukeun evakuasi Médis (Medevac) misi. Ukuran badag fuselage nu idin kalenturan maximum jeung ensures kanyamanan ka sadaya pasien, misalna nepi ka 130 stretchers standar bisa dibawa.

Kawas A330-200, nu A330 MRTT ngawengku dua compartments dek handap kargo (maju aft) jeung wewengkon kamampuhan bulk nu salajengna mendemonstrasikan nu versatility tina pesawat. Nu ditahan kargo geus dirobah pikeun bisa ngangkut nepi ka 8 pallets militer salian ULD sipil.

Nu versatility tina A330 MRTT nyandak angka nu gede ngarupakeun pilihan kargo bisa diangkut dina utama kompartemen kargo dek pilihan. Ti peti standar komérsial jeung pallets ngaliwatan militer, ISO jeung pallets NATO (kaasup korsi) jeung peti, nepi ka alat militer jeung item nu gedé lianna nu dimuat ngaliwatan panto kargo.

Standar komersial A330-200s nu dikirimkeun ti Airbus Final Majelis Line di Toulouse (Perancis) ka Airbus Militér Konversi Centre di Getafe (Spanyol) pikeun pas sistem refueling jeung avionics militer. Nu kiriman kahiji ka customer peluncuran, Australia ieu rencanana pikeun pertengahan 2010. Services Patahanan Qantas ieu ngarobah sésana opat A330-200s di fasilitas Brisbane Airport anak atas nama EADS pikeun RAAF.

download

Basa