Basa

& NbspTom Airbus A300-600R Thailand International FSX

panas
nu ngarang Thomas Ruth
Ukuran 31,13 MB
Undeuran 22 131
Dijieun 01-03-2010 16: 07: 07
Robah 06-06-2012 19: 11: 06
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP1 atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Luhung Airbus A300-600 dina warna of Thailand International jeung panel 3D kabina fungsi, sora adat jeung manual dina basa Inggris. Kualitas luhur

download

Basa