Basa
Iklan / pub

Tom Airbus A300-600R Thailand International FSX

panas
Author Thomas Ruth
Ukuran 31,13 MB
Undeuran 21 510
Dijieun 01-03-2010 16: 07: 07
Robah 06-06-2012 19: 11: 06
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX SP1 atawa SP2 & FSX-uap

Luhung Airbus A300-600 dina warna of Thailand International jeung panel 3D kabina fungsi, sora adat jeung manual dina basa Inggris. Kualitas luhur

download

Iklan / pub