Basa
Iklan / pub

Tom Airbus A300-600R Thailand International FSX

panas

Luhung Airbus A300-600 dina warna of Thailand International jeung panel 3D kabina fungsi, sora adat jeung manual dina basa Inggris. Kualitas luhur

Author Thomas Ruth
Ukuran 31,13 MB
Undeuran 21 317
Dijieun 01-03-2010 16: 07: 07
Robah 06-06-2012 19: 11: 06
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX SP1 atawa SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub