Basa

& NbspAirbus A380 Air France FSX

panas
nu ngarang Model ku Robert Versluys, panel ku Pasquale Rinaldi, hurung ku Cadmus Lee
Ukuran 29,3 MB
Undeuran 47 698
Dijieun 02-03-2010 18: 19: 22
Robah 06-06-2012 19: 04: 54
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap EditionCocog DirectX12 2D Panel Ngan


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Di dieu aya panganyarna lahir ti Air Perancis, Airbus A380! A nyata saréat ngajalankeun jeung thrills dijamin, ngawengku sora adat jeung model 2D husus panel. Gera no kabina virtual, lamun dimimitian, klik katuhu dina layar tur pilih view kabina 2D.

- Dina Oktober 30, 2009, Air France-KLM geus meunang kahijina Airbus A380
- On 20 November, 2009, pausahaan geus dijieun hiber maiden tina A380 antara Paris jeung New York jeung 538 panumpang dina papan.

Air France ieu nyokot kiriman kahijina Airbus A380, airliner panggedena di dunya, nu bisa mawa panumpang 538 leuwih 13,000 km. Tilu tina dua belas planes dina raraga bakal dikirimkeun ka Air France antara ayeuna jeung spring 2010, bisa dituturkeun raket ku kaopat. Dimimitian dina 23 November 2009, nu Air France A380 bakal dijalankeun dina penerbangan poean antara Paris - Charles de Gaulle jeung New York - JFK, dituturkeun ku Paris-Johannesburg salila usum 2009-2010.

Air France ku kituna téh carrier Éropa mimiti beroperasi Superjumbo ieu, sarta maskapai kahiji di sakuliah dunya nawarkeun penerbangan transatlantic antara Éropa jeung USA jeung pesawat ieu.

Nu A380 sabagian well-cocog ka strategi of Air Perancis, jeung ukuran nyaeta hiji patandingan idéal pikeun hub hebat maskapai nu aya di Paris - Charles de Gaulle.

Anak opat state-of-nu-seni mesin GP 7200, bentuk aerodinamika sarta fuselage anak integral téknologi panganyarna nyieun A380 pesawat paling lingkungan-friendly kategori anak.

«Dina 1996, Air France dumasar kaputusan -na pikeun acquire nu A380 dina patokan obyektif nu dibuktikeun yen kinerja pesawat ieu ideally cocog sasuai nu Company sacara», nyatakeun Jean-Cyril Spinetta, Pupuhu Déwan Direksi Air France-KLM .

A380 The boasts kapasitas sarua jeung nu hiji Boeing 777-200 jeung Airbus A340-300 digabungkeun, sedengkeun ngalamar hiji ngurangan 20% dina waragad operasi.

«Unggal A380 bakal ngaktifkeun Air France nyimpen 12 ka 15 juta euro sataun, nu, dina iklim ékonomi depresi dinten ieu, nyadiakeun Company jeung sarana pikeun tahan krisis. Air France sahingga moal bisa nawarkeun konsumén anak kanyamanan komo gede, bari tetep waragad anak dina kontrol. Saterusna, kinerja nu A380 aya dina garis jeung commitments lingkungan nu Company sacara », ditambahkeun Pierre-Henri Gourgeon, CEO Air Perancis.

Air France sacara A380 nawarkeun panumpang tilu kelas: La premiere-Kahiji - korsi 9 dina dek utama - Affaires-Business - 80 korsi dina dek luhur - jeung korsi Voyageur-Ekonomi 449 sumebar leuwih dua decks. Dina unggal kabin estu tenang, Air France geus dijieun hiji ambience soothing intim, berkat cahaya adjustable cocog ka tahap nu beda-beda hiber teh. Naha jadi titik pasamoan atawa wewengkon rélaxasi, unggal kabin geus dipasangan kaluar jeung panumpang sagalana kudu nyieun pangalaman hiber maranéhanana hiji sabenerna pleasurable. 22 attendants hiber aya dina papan ka ngalayanan konsumén 538.

Salaku awal salaku 1996, Air France nyandak bagian dina grup gawe kaasup Airbus jeung operator peluncuran utama A380, mendesain hiji pesawat anu bisa minuhan ekspektasi customer, sarta geus disusun pikeun datangna anak saprak 2003. Air France ogé geus digawé jeung otoritas bandara beradaptasi fasilitas taneuh ka pesawat nu anyar ieu, dilatih boh awak jeung taneuh staf jeung invested di alat lamping hade.

download

Basa