Basa

Tom Airbus A300-600ST Beluga FSX

panas
Ukuran 30.4 MB
Undeuran 48 083
Dijieun 30-03-2010 14: 59: 35
Robah 29-07-2015 23: 41: 57
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Thomas Ruth
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 29 / 07 / 2015 : Kasaluyuan P3D v1 - v2, FSX ditambahkeun anyar repaint Beureum Australia Airlines + view kaméra: 13 luar pamadegan pesawat, 2 jero pintonan kargo bay (ditumpurkeun) jeung 4 VC pintonan.
Anjeun kudu sahenteuna Pack FSX Service 1 atawa 2 ngajalankeun pesawat ieu. Lamun teu boga Service Pack dipasang, pesawat bakal tetep trensparent atawa hideung iwal ti kabina jeung jangjang.

Well-dimekarkeun model, tah ieu jigana asalna ti dunya séjén ahéngna sarua jeung lauk paus nu ngaran téh Beluga. Ngawengku sora adat, hiji 3D kabina fungsi, maca manual (FCM.pdf) pikeun bener ngagunakeun instrumén dina papan.

Nu Airbus A300-600ST (Super transporter) atawa Beluga nyaeta versi standar A300-600 rupa-awak airliner dirobah mawa bagian pesawat jeung leuwih-ukuran atawa kagok kargo. Ieu resmi disebut Super transporter di mimiti, tapi ngaran Beluga jadi popular jeung geus ayeuna geus resmi diadopsi.

Di dieu aya prosedur pikeun muka lawang luar:

lawang
Tom Airbus A300-600ST Beluga FSX download
Basa