Basa

& NbspAirbus A319-100 Perancis Républik FSX

panas
nu ngarang Proyék Airbus, tékstur ku Marco Fischbach website luar
Ukuran 35.8 MB
Undeuran 27 260
Dijieun 10-04-2010 19: 41: 26
Robah 06-06-2012 19: 03: 25
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap EditionDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Geulis proyék model Airbus jeung kabina virtual (VC) jeung adat sora ti A319 nyata.
Républik Perancis Airbus A319 nyaéta pesawat angkutan tina Présidén Républik
prestasi pisan nice pikeun ngundeur tanpa ragu.

download

Basa