Basa
Iklan / pub

Airbus A319-100 Perancis Républik FSX

panas
Author proyék Airbus, tékstur ku Marco Fischbach website luar
Ukuran 35.8 MB
Undeuran 26 708
Dijieun 10-04-2010 19: 41: 26
Robah 06-06-2012 19: 03: 25
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Geulis proyék model Airbus jeung kabina virtual (VC) jeung adat sora ti A319 nyata.
Républik Perancis Airbus A319 nyaéta pesawat angkutan tina Présidén Républik
prestasi pisan nice pikeun ngundeur tanpa ragu.

download

Iklan / pub