Basa

   Airbus A319-100 French Republic FSX   

panas
nu ngarang PROJECT AIRBUS, texture by Marco Fischbach website luar
Ukuran 35.8 MB
Undeuran 26 940
Dijieun 10-04-2010 19: 41: 26
Robah 06-06-2012 19: 03: 25
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Geulis proyék model Airbus jeung kabina virtual (VC) jeung adat sora ti A319 nyata.
Républik Perancis Airbus A319 nyaéta pesawat angkutan tina Présidén Républik
prestasi pisan nice pikeun ngundeur tanpa ragu.

download