Basa
Iklan / pub

Tom Airbus A300B FSX

panas

baranahan MBeautiful kualitas luhur Airbus A300 B1, B2 jeung B4. Nu kabina virtual anu luhur, ngawengku 10 repaints jeung "nol G" versi.



varian


A300B1 Ngan dua anu diwangun: nu prototipe kahiji, sarta pesawat kadua nu diséwakeun di 1974 November ka Trans Éropa Airways (teh). Teh instan subleased pesawat pikeun genep minggu ka Air Algérie. Cai mibanda akomodasi keur 300 panumpang (teh) atawa panumpang 323 (Air Algérie) jeung beurat maksimum 132,000 kg jeung dua mesin General Electric CF6-50A of 220 kn dorong.


A300B2 Versi produksi kahiji. Powered by General Electric CF6 atawa mesin Pratt & Whitney JT9D (mesin sarua nu Powered nu Boeing 747-100, "asli jumbo jet") antara 227 jeung 236 kn dorong, eta diasupkeun service jeung Air France dina Méi 1974. Nu prototipe A300B2 dijieun hiber kahijina dina Juni 28, 1973 sarta certificated ku otoritas Perancis jeung Jerman dina 15 Maret 1974 jeung persetujuan FAA dituturkeun dina Méi 30, 1974. Produksi munggaran A300B2 (jumlah A300 5) dijieun hiber maiden anak dina 15 April 1974 sarta dibikeun ka Air France sababaraha minggu saterusna dina Méi 10, 1974. Nu A300B2 asup service sharing dina 23 Méi 1974 antara Paris jeung London.

* A300B2-100: 137 métrik Ton MTOW
* A300B2-200: 142 métrik Ton MTOW, jeung flaps Kruger, kiriman mimiti Kidul Afrika Airways di 1976
* A300B2-300: ngaronjat Maximum badarat Beurat / Maximum Zero BBM Beurat

A300B4

Versi produksi utama. Ciri anu tank suluh puseur pikeun ngaronjat kapasitas suluh (47,500 kg). Produksi tina B2 jeung B4 totaled 248. Nu A300B4 kahiji (nu 9th A300) flew dina 25 Désémber 1974 sarta certificated dina 26 Maret 1975. Nu kiriman munggaran dijieun ka Germanair (nu saterusna dihijikeun kana Hapag Lloyd) dina 23 Méi 1975.

* A300B4-100: 157.5 métrik Ton MTOW, kiriman mimiti Germanair di 1975.
* A300B4-200: 165 métrik Ton MTOW, kiriman mimiti Hapag-Lloyd Flug di 1980
* A300B4-200FF: Hiji A300 jeung "maju-nyanghareup" kompartemen awak. 2-awak kahiji di dunya widebody airliner. Ngawengku sababaraha avionics digital nu A310 jeung A300-600 sacara. service ragaji Kahiji jeung Garuda Indonesia di 1982, konsumén salajengna éta VASP, Tunisair, Kar-Air / Finnair jeung MNG Airlines.
* A300B4-600: dimaksud salaku A300-600. Tingali kahandap.
* A300C4: convertible versi kapal barang, jeung panto kargo gede di sisi port. Kahiji dikirimkeun ka Kidul Afrika Airways dina Oktober 1982.
* A300F4-203: Vérsi kapal barang tina A300B4-200. kiriman Kahiji lumangsung dina 1986, tapi ngan saeutik pisan anu diwangun salaku A300F4-200 ieu geura-giru diganti ku nu leuwih sanggup A300-600F (designation resmi: A300F4-600F).

Sumber: wikipedia


Author Thomas Ruth, DUISBURG, Jérman
Ukuran 54.28 MB
Undeuran 40 562
Dijieun 18-08-2010 16: 35: 37
Robah 29-06-2014 23: 02: 22
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub