Basa
Iklan / pub

Pa Airbus A320-200 EasyJet FSX

panas

Airbus A320-200 dina warna nu lowcost maskapai EasyJet, nu kabina virtual anu ti A321 standar tina FSX, nu 100% fungsi kitu, hiji tambahan leutik sababaraha geus dijieun kawas sora tombol "Haseup" jeung "Seat beubeur "(hatur ka babounet), apdet hareup bakal kaasup sora tina" pengumuman Kasalametan jsb "

mesin sora bener pakait jeung nyata Airbus A320 kulawarga / 321 / 318 / 319 sarta beautefull

Ngeunaan model eta, sampurna jeung SMA kualitas

Ukuran 37.12 MB
Undeuran 51 337
Dijieun 01-12-2010 00: 23: 13
Robah 06-06-2012 19: 00: 03
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub