Basa

   PA Airbus A320-200 EasyJet FSX   

panas
nu ngarang Project Airbus, repaint ku Nicholas Chung luar www.pairbus.com
Ukuran 37.12 MB
Undeuran 52 616
Dijieun 01-12-2010 00: 23: 13
Robah 06-06-2012 19: 00: 03
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Airbus A320-200 dina warna nu lowcost maskapai EasyJet, nu kabina virtual anu ti A321 standar tina FSX, nu 100% fungsi kitu, hiji tambahan leutik sababaraha geus dijieun kawas sora tombol "Haseup" jeung "Seat beubeur "(hatur ka babounet), apdet hareup bakal kaasup sora tina" pengumuman Kasalametan jsb "

mesin sora bener pakait jeung nyata Airbus A320 kulawarga / 321 / 318 / 319 sarta beautefull

Ngeunaan model eta, sampurna jeung SMA kualitas

download