Basa

   Airbus A318-111 Unpainted Air France FSX   

panas
nu ngarang Project Airbus, repaint ku Marco Fischbach luar http://www.pairbus.com
Ukuran 33.22 MB
Undeuran 14 777
Dijieun 26-12-2010 20: 59: 40
Robah 06-06-2012 18: 58: 50
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Ieu mangrupa Airbus A318 luhung dina warna heubeul Air France tacan dicét hiji tékstur rada asli sarta ngidinan imajinasi Anjeun teu sesa sajarah anak Contona, anjeun bisa kalayan gampang ngabayangkeun nu Airbus ieu ngajadikeun hiber test.

Hal ieu kaasup jeung sora tina realisme luar biasa jeung kabina virtual tina A321 ti standar FSX. Nu model 3D nyaéta kualitas alus teuing jeung animasi madhab.

download