Basa

Airbus A318-111 Unpainted Air France FSX

panas
Ukuran 33.22 MB
Undeuran 15 490
Dijieun 26-12-2010 20: 59: 40
Robah 06-06-2012 18: 58: 50
ngidinan freeware luar
pangarang: Project Airbus, repaint ku Marco Fischbach luar http://www.pairbus.com
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Ieu mangrupa Airbus A318 luhung dina warna heubeul Air France tacan dicét hiji tékstur rada asli sarta ngidinan imajinasi Anjeun teu sesa sajarah anak Contona, anjeun bisa kalayan gampang ngabayangkeun nu Airbus ieu ngajadikeun hiber test.

Hal ieu kaasup jeung sora tina realisme luar biasa jeung kabina virtual tina A321 ti standar FSX. Nu model 3D nyaéta kualitas alus teuing jeung animasi madhab.
Airbus A318-111 Unpainted Air France FSX download
Basa