Basa

Pa Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX

panas
Ukuran 15.5 MB
Undeuran 17 556
Dijieun 28-04-2011 23: 12: 13
Robah 06-06-2012 18: 58: 22
ngidinan freeware luar
pangarang: Project Airbus, repaint ku Marco Fischbach luar http://www.pairbus.com
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Airbus A318-112 CJ Elite de "Saudi Red Crescent Otoritas" SRCA nyadiakeun ladenan médis darurat "medevac" dina lima wewengkon administrasi di Saudi Arabia dina kaayaan biasa atawa dina waktu bencana. Nu SRCA nyadiakeun ladenan nurutkeun parentah moral Islam.
Eta diadegkeun dina 1963.

model ieu ngawengku sora adat kualitas luhur, kabina virtual ti standar FSX VC jeung model hiber realistis.
Pa Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!