Basa
Iklan / pub

Pa Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX

panas

Airbus A318-112 CJ Elite de "Saudi Red Crescent Otoritas" SRCA nyadiakeun ladenan médis darurat "medevac" dina lima wewengkon administrasi di Saudi Arabia dina kaayaan biasa atawa dina waktu bencana. Nu SRCA nyadiakeun ladenan nurutkeun parentah moral Islam.
Eta diadegkeun dina 1963.

model ieu ngawengku sora adat kualitas luhur, kabina virtual ti standar FSX VC jeung model hiber realistis.

Ukuran 15.5 MB
Undeuran 16 074
Dijieun 28-04-2011 23: 12: 13
Robah 06-06-2012 18: 58: 22
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub