Basa

& NbspPA Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX

panas
nu ngarang Project Airbus, repaint ku Marco Fischbach luar http://www.pairbus.com
Ukuran 15.5 MB
Undeuran 16 663
Dijieun 28-04-2011 23: 12: 13
Robah 06-06-2012 18: 58: 22
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Airbus A318-112 CJ Elite de "Saudi Red Crescent Otoritas" SRCA nyadiakeun ladenan médis darurat "medevac" dina lima wewengkon administrasi di Saudi Arabia dina kaayaan biasa atawa dina waktu bencana. Nu SRCA nyadiakeun ladenan nurutkeun parentah moral Islam.
Eta diadegkeun dina 1963.

model ieu ngawengku sora adat kualitas luhur, kabina virtual ti standar FSX VC jeung model hiber realistis.

download