Basa

& NbspAirbus Militér A400M v2.0 FSX & P3D

panas
nu ngarang Patrick Le Luyer, diropéa ku Andreas Rotowski luar http://oldpat.e-monsite.com/
Ukuran 40.7 MB
Undeuran 53 834
Dijieun 02-01-2012 03: 28: 10
Robah 31-05-2015 19: 50: 15
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Diropéa dina 14 / 05 / 2015 : Vérsi 2.0 - New VC batre, Avionic, Nav-GPS, Autobrake, Lampu, Deice, BBM Kongrés jeung saklar generator, Master ngingetkeun, TCAS ngageter, status lampu Gear, FMC, kaca suluh, EICAS, Callouts, right / pertengahan jok anyar pintonan VC jeung sistem listrik reworked. Kaasup ogé panganyarna dinamika hiber update ku Bob Chicilo.

Model dijieun di Gmax jeung virtual kabina jeung adat sora, dua repaints kaasup: Royal Air Force, Angkatan Udara Perancis, Angkatan Udara Jerman, Cam. Ngawengku apdet tina model hiber jeung pintonan kaméra ditambahkeun ti 22 april 2015. Rincian sadia di http://oldpat.e-monsite.com

Di dunya nyata

Nu Airbus A400M nyaeta pesawat angkutan militer dirancang ku Airbus serbaguna sarta diperkirakeun nuliskeun service antara 20,123 jeung 20,144. Hal ieu ayeuna dikawasa ku dalapan salinan 174 nagara béda: Jerman, Perancis, Spanyol, Britania Raya, Turki, Bélgia, Luksemburg jeung Malaysia. Afrika Kidul geus di turn dibolaykeun order sarta Chili teu renew hurup asli nya ku hajat. Tujuan téh suplement atawa ngaganti fleets aya, sepuh, diwangun ku American C-130 hercules atawa C-160 Transall Franco-Jerman.

Arah rotasi tina propellers

A jéntré pohara penting: konsep DBE (Down Antara mesin), nu ngomong "agul turun antara mesin." Dina unggal satengah jangjang, arah rotasi tina propellers dina dua mesin ieu tibalik, gerakan handap tina wilah anu lumangsung antara mesin di kira-kira tengah jangjang, jadi nu aliran napas tina wilah anu ngumpul.

Konfigurasi ieu dipilih utamana pikeun ngaleutikan asymmetry nu lumangsung dina kasus kagagalan engine, utamana hiji motor luar (nu geus ilahar dina pesawat militer dina teater operasi). Tapi ogé ngabogaan loba implikasi: usaha kurang dina jangjang, di mana struktur relief mungkin. Sajaba ti éta, ukuran drift geus ngurangan saprak koreksi geleng bisa jadi kurang bisi gagal engine, ngurangan sered. Dua fitur ngidinan pikeun kamampuhan range leuwih gede atawa mawa payload heavier pikeun jumlah sarua carburant50. Opat mesin sabenerna sarua, tapi dua mesin anu dilengkepan gear reversing arah rotasi kolecer teh.

Teu kawas nu Hiji-70 jeung An-22, A400M teu make propellers, husus gede engine Rusia-Ukraina, mangpaat aerodinamika nu offset ku beurat jeung pajeulitna luhur. (Sumber Wikipedia)

1234

download