Basa

& NbspTAP Portugal Pek FSX & P3D

panas
nu ngarang Thomas Ruth, Project Airbus luar http://www.pafs.wf
Ukuran 65.5 MB
Undeuran 25 513
Dijieun 03-05-2012 16: 11: 15
Robah 15-10-2012 17: 56: 23
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


pak luhung kaasup Airbus A319, A320, A330 jeung A340 (sakabehna mibanda VC) dina warna tina ketok Portugal

Dina pilihan kategori FSX / P3D milih "Ketok Portugal Pack"

Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, ilahar katelah ketok, nyaéta maskapai nasional Portugal. Ketok Portugal téh 100% Propinsi propriety, geus anak kantor pusatna di (Santa Maria dos Olivais) Portela Airport, Lisbon, pausahaan mangrupa anggota Star Alliance saprak Maret 14, 2005, poé pausahaan sohor ulang 60th anak.

download

Basa