Basa
Iklan / pub

Ketok Portugal Pack FSX & P3D

panas
Ukuran 65.5 MB
Undeuran 24 578
Dijieun 03-05-2012 16: 11: 15
Robah 15-10-2012 17: 56: 23
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

pak luhung kaasup Airbus A319, A320, A330 jeung A340 (sakabehna mibanda VC) dina warna tina ketok Portugal

Dina pilihan kategori FSX / P3D milih "Ketok Portugal Pack"

Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, ilahar katelah ketok, nyaéta maskapai nasional Portugal. Ketok Portugal téh 100% Propinsi propriety, geus anak kantor pusatna di (Santa Maria dos Olivais) Portela Airport, Lisbon, pausahaan mangrupa anggota Star Alliance saprak Maret 14, 2005, poé pausahaan sohor ulang 60th anak.

download

Iklan / pub