Basa

Ketok Portugal Pack FSX & P3D

panas
Ukuran 65.5 MB
Undeuran 27 072
Dijieun 03-05-2012 16: 11: 15
Robah 15-10-2012 17: 56: 23
ngidinan freeware luar
pangarang: Thomas Ruth, Project Airbus luar http://www.pafs.wf
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
pak luhung kaasup Airbus A319, A320, A330 jeung A340 (sakabehna mibanda VC) dina warna tina ketok Portugal

Dina pilihan kategori FSX / P3D milih "Ketok Portugal Pack"

Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, ilahar katelah ketok, nyaéta maskapai nasional Portugal. Ketok Portugal téh 100% Propinsi propriety, geus anak kantor pusatna di (Santa Maria dos Olivais) Portela Airport, Lisbon, pausahaan mangrupa anggota Star Alliance saprak Maret 14, 2005, poé pausahaan sohor ulang 60th anak.
Ketok Portugal Pack FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!