Basa

   TAP Portugal Pack FSX & P3D   

panas
nu ngarang Thomas Ruth, Project Airbus luar http://www.pafs.wf
Ukuran 65.5 MB
Undeuran 24 929
Dijieun 03-05-2012 16: 11: 15
Robah 15-10-2012 17: 56: 23
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


pak luhung kaasup Airbus A319, A320, A330 jeung A340 (sakabehna mibanda VC) dina warna tina ketok Portugal

Dina pilihan kategori FSX / P3D milih "Ketok Portugal Pack"

Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, ilahar katelah ketok, nyaéta maskapai nasional Portugal. Ketok Portugal téh 100% Propinsi propriety, geus anak kantor pusatna di (Santa Maria dos Olivais) Portela Airport, Lisbon, pausahaan mangrupa anggota Star Alliance saprak Maret 14, 2005, poé pausahaan sohor ulang 60th anak.

download