Basa
Iklan / pub

Airbus A320-214 Swiss FSX & P3D

panas
Ukuran 49.7 MB
Undeuran 36 335
Dijieun 29-08-2012 00: 59: 03
Robah 15-10-2012 23: 05: 34
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Luhung Airbus A320 dina warna pausahaan Swiss, miboga sora adat, kabina virtual tina standar FSX A321 (sarua jeung A320). Ngalayang pesawat ieu gede fun.

Swiss International Air Galur AG (pondok: Swiss) nyaéta maskapai carrier bendera Swiss operasi ladenan dijadwalkeun di Éropa jeung Amérika Kalér, Amérika Kidul, Aprika jeung Asia. hub utama nyaeta Airport Zurich (ZRH). maskapai ieu kabentuk sanggeus 2002 bangkrut of Swissair, urut carrier bandéra Swiss sacara. Swiss nyaéta cabangna tina maskapai Lufthansa Jerman, jeung markas di EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg deukeut Basel, Swiss, jeung kantor di Zurich Airport di Kloten, Swiss. kantor kadaptar parusahaan di Basel.

maskapai Nu ngagunakeun IATA Code LX nu diwariskeun ti maskapai regional Swiss Crossair (kode Swissair sacara ieu SR). Kode ICAO nyaéta SWR, warisan ti Swissair (Crossair sacara ieu CRX), dina raraga ngajaga hak lalu lintas internasional. (Wikipedia)

Airbus A320-214 Swiss ku Polo91240 video pikeun Rikoooo.com



Swiss

download

Iklan / pub