Basa

   Airbus A380-800 VC Air France FSX & P3D   

panas
nu ngarang Project Airbus, repack jeung 2D Panel ku Rikoooo, VC koreksi diideuan ku Facked luar http://www.pafs.wf
Ukuran 44.7 MB
Undeuran 231 458
Dijieun 29-08-2012 05: 08: 33
Robah 19-04-2017 21: 17: 19
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Diropéa dina 05 / 05 / 2013: bug nangtukeun VC jeung nambahkeun panel 2D dijieun ku Rikoooo.
Airbus A380 Air France warna, éta pak lengkep! Ngawengku kabina virtual dumasar kana nyata A380 jeung adat sora, pak ieu ogé nangtukeun bug jeung kaca opaque (kipas kaca) jeung radio. Nu kabin kelas kahiji (lantai kadua) ogé dimodelkeun. Catet yén kaca kipas kaca bisa jadi opaque lamun keur dina hujan (ngan FSX SP2 jeung P3D). Dina 2012 Air France kasurupan dalapan planes saperti jeung korsi 538 unggal dilengkepan mesin "Alliance GP 7200."

Nu Airbus A380 nyaeta airliner widebody pisan sipil lila-haul opat engine ganda-Decker dihasilkeun ku Airbus, hiji cabangna EADS. unsur anak nu diwangun utamana di Perancis, Jerman, Spanyol, jeung Britania Raya, nu assembly ahir ieu dipigawé dina Toulouse, Prancis.

Nu program A380, waragad pangwangunan total 12 milyar euro, diawalan dina pertengahan 1990 salaku Airbus A3XX. Nu hiber kahiji lumangsung dina 27 April 2005 di bandara Toulouse jeung ladenan komérsial kahiji dilaksanakeun Oktober 25, 2007 ku Singapura Airlines antara Singapura jeung Sydney.

A380 ieu, dina 2012, nu pesawat panggedena sipil di service panumpang, sarta pesawat panggedéna katilu dina sajarah penerbangan, sanggeus Hughes H-4 hercules jeung Antonov An-225. dek luhur The A380 urang ngalegaan sapanjang sakabéh panjang fuselage nu, mere wewengkon kabin 50% leuwih ti saingan langsung anak, nu Boeing 747-400. (Wikipedia)

snap473 snap475
 snap476  snap477
thumb Snap781 thumb Snap779
thumb Snap780

panel 2D New dijieun ku Rikoooo + dilereskeun jeung diadaptasi VC keur FSX jeung Prepar3D
Kaasup jeung HUD di VC jeung 2D Panel, peuting textures, ikon panel jeung sababaraha gauges adat ...
thumb Snap782 thumb Snap783
thumb Snap784

Panel 2D nyaéta pre-dipasang jeung kaasup pak ieu. Tapina, Anjeun bisa ngundeur nyalira: Ngundeur 2D Panel (dilereskeun VC) - 8MB pa_a380_2dpanel_rik_fsx.zip

download