Basa
Iklan / pub

Airbus A300 Multi-livery Mega Pack FSX & P3D

panas

pak ieu ngandung model 14 tina Airbus A300-XXX (-600R, 600F, ST, B1, B2, B4) jeung liveries 31 didaptarkeun dina tabel di handap ieu. Unggal model mibanda panel 2d sarta kabina virtual jeung sora adat salaku: General Electric CF6-80C2, CF6-50C2 jeung Pratt & Whitney JT9D-7R4G2 (nu ngagantikeun nu JT9D-59A teu sadia). Di antarana pintonan 27 adat-dijieun sapanjang sakabéh kapal udara. Kuring yakin, anjeun bakal jadi wareg ngabogaan eta. Penting: pastikeun maca manual ka familiarize sorangan jeung operasi tina airplanes ieu di FSX atawa P3D.

Airbus A300-600F Airbus A300-600R Airbus A300-600ST Airbus A300-B1 Airbus A300-B2 Airbus A300-B4
+ FedEx
+ DHL Éropa
+ UPS / Amérika matak Services
+ American Airlines
+ Thailand Airways International
+ Air France
+ Lufthansa
+ Royal Jordanian Airways
+ Qatar Airways - Kelir Old
+ Saudi Arab Airlines
+ Aegean Airlines
+ Olimpiade Air
+ China Eastern Airlines
+ China Kidul Airlines
+ Iran Air
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Kelir House + Kelir Rollout
+ Trans Éropa Airways - teh
+ Lufthansa
+ Zero-G
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Aerounion
+ Air Jamaica
+ DHL
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Pan American Dunya Airways
+ Skandinavia Airlines - Kelir Old

thumb Snap937 thumb Snap939 thumb Snap940
thumb Snap941 thumb Snap942 Di antarana jeung Airbus Zero G !!!

Ukuran 102 MB
Undeuran 70 322
Dijieun 22-10-2013 18: 06: 37
Robah 30-05-2015 18: 55: 35
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub