Basa

Airbus A320 Kulawarga Mega Pack FSX & P3D Vérsi 3.05

panas diropéa
Ukuran 669 MB
Undeuran 549 874
Dijieun 28-11-2013 01: 00: 00
Robah 21-09-2017 19: 11: 25
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Project Airbus & collaborators anak, François Doré, repack ku Luis Quintero luar http://fsxluchoals.blogspot.com/
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 05 / 09 / 2017: Vérsi Otomatis-installer 10, ayeuna cocog sareng Prepar3D v4 (dites), update of dsd_fsx_xml_sound na dsd_p3d_xml_sound_x64 dina versi 5.2.5 (Gawe callout di P3D v4)
Di dieu teh pak mega tina Airbus A320 kulawarga kalawan repaints 145 sahiji kualitas luhur. pak ieu ngandung sagala Airbus teh A320 kulawarga (opat model) kalawan custom hurung kayaning CFM56 sarta International Aero mesin V2500.

Ngawengku pikeun tiap modél kabina maya (VC) jeung édisi husus V3 (3.05) ku François DoréNu greatly ngaronjatkeun realisme nu (éta penting pikeun maca buku manual Islam dina basa Inggris atanapi Perancis).

Ngawengku pak biru LED nu illuminates kabina maya anjeun kalawan LEDs bulao.

Ngawengku GPWS, AUTOFLARE, jsb na puluhan pintonan custom kalawan jetway na kargo Konci keur unggal repaint. Textures tina VC dirobah dina HD.

penting:The Airbus muncul dina Tiis & Dark mode (mesin sarta instrumen switched kaluar). Baca manual pamaké lengkep François Doré, nu geus kaasup uninga prosedur ngamimitian jeung Bleeds, nyeratna masih ngamungkinkeun Ctrl + fungsi E ka otomatis ngamimitian mesin kalayan mode Laleur Ku Kawat di "normal hukum".

Bug dipikawanoh: Mun panel overhead teu némbongkeun, teras anjeun kedah FSX-SP2. Sakabéh panels merlukeun sahenteuna FSX-SP2 atanapi FSX-Akselerasi atanapi FSX uap Edition atanapi Prepar3D ...

Mun hiber Anjeun teu dimimitian dina tiis & poék sitation atanapi upami Anjeun mesin shutdown langsung saatos nyandak kaluar, Ieu téh lantaran hiber standar anjeun penerbangan standar aslina tina FSX, jeung ULM, ngalayang dina "Jumaah palabuhan".

Pikeun ngajawab masalah, anjeun ngan kudu nyieun hiber a, jeung pesawat tina pilihan anjeun, jeung bandara nu dipikahoyong, nalika scenary ieu dimuat mareuman sakabéh sistem pesawat ieu (mesin, batré, ignition) jeung simpen hiber ka ku dipariksa kotak centang di "Simpen hiber" jandela disebut "nyieun ieu hiber standar".

Lajeng kaluar FSX.

Buka berkas FSX.CFG (kalawan Notepad) ayana di:
Mun anjeun aya dina Vista atanapi Tujuh atanapi Windows 10 "C: - Pamaké - landihan - App Data - Roming - Microsoft - FSX"
lamun aya di Windows XP "C: - Dokumén jeung Setélan - landihan - Data Aplikasi - Microsoft - FSX"

Dina [utama] bagian, tambahkeun jalur: DisablePreload = 1

Balikan deui FSX, masalah dilereskeun.



Daptar repaints ku model:
Airbus A318: Airbus A319: Airbus A320: Airbus A321:
Air France
Avianca
British Airways
Comlux
demarkasi Airlines
Kelir House
Global Jet Luxembourg
LAN Airlines
Mexicana de Aviación - Livery New
Mexicana de Aviación - Old Livery
Sukajadi
Air Berlin
Air Kanada
Air Kanada - Retro Livery
Air France
Air Jamaica
Austria Airlines
Avianca
British Midland International - bmi
British Airways
China Eastern Airlines
Kroasia Airlines
Czech Airlines
Delta Air Galur
EasyJet
Eurowings
Finnair
Finnair - Retro Livery
Pamaréntah Perancis
Germania
Iberia
Iberia - Retro Livery
Indian Airlines
LAN Airlines
Lufthansa
Mauritius
Mexicana de Aviación
kaler Airlines
Skandinavia Airlines
Skandinavia Airlines - Livery Retro
Skybus Airlines (3 Liveries)
Roh Airlines
Swiss International Air Galur
TACA Airlines
Tam Airlines
ketok Portugal
Tibét Airlines
Tunisair
Amérika Airlines
US Airways (2 Liveries)
US Airways (4 Retro Liveries)
Virgin Amérika
Volaris
Dyah Pitaloka Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Kanada
Air France
Alitalia
Sadaya Nippon Airways
AirAsia
Austria Airlines
Avianca
British Airways
Cina Wétan
Condor
Delta Air Galur
EasyJet
Kelir House
Iberia
Interjet
LAN Airlines (2 Liveries)
Lufthansa
Niki
kaler Airlines
Nouvelair
Swiss International Air Galur
Air Kanada Tango
ketok Portugal
Thomas Cook Airlines
US Airways
Virgin Amérika
Vueling
indigo
JetBlue Airways
Jetstar Airways
LAN Argentina
LAN Colombia
LAN Ékuador
Tam Airlines
Turki Airlines
Serikat Airlines (Pra & Post Ngahiji Livery)
Wizz Air
Dyah Pitaloka Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Kanada
Air Cina
Air France (2 Liveries)
Air India
Air Inter
Air Jamaica
Alitalia
Asiana Airlines
Atlas Jet
Austria Airlines
British Midland International - bmi (3 Liveries)
British Airways
Air Busan
China Eastern Airlines
EasyJet
Finnair
Teluk Air
Iberia
Jetstar Airways (2 Liveries)
Air Mediterranée
Monarch Airlines
Onur Air
Skandinavia Airlines
Spanair
Roh Airlines
Swiss International Air Galur
TACA Airlines
ketok Portugal
Thomas Cook Airlines
Turki Airlines
US Airways (3 Liveries)
Vietnam Airlines
Virgin Atlantic Airways

Kabina LED biru
blue LED
Airbus A320 Kulawarga Mega Pack FSX & P3D Vérsi 3.05 download
Basa