Basa
Iklan / pub

Airbus A320 Kulawarga Mega Pack FSX & P3D

panas
Ukuran 461 MB
Undeuran 523 226
Dijieun 28-11-2013 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 57: 26
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Di dieu geus, Airbus A320 Kulawarga mega pak jeung 145 repaints kualitas luhur (nu ngécéskeun ukuran beurat anak). pak ieu ngandung sakabeh kulawarga Airbus A320 (opat model) jeung adat sora saperti CFM56 jeung International Aero mesin V2500. Kaasup keur unggal model a kabina virtual (VC) jeung édisi husus V3 ti François Doré nu kacida ngaronjatkeun realisme tina gauges jeung comportment kapal terbang (eta penting pikeun maca manual nu). Ogé kaasup pak biru LED nu illuminates kabina virtual Anjeun sareng LEDs bulao, méré éfék anu pohara nice. Ogé kaasup a puluhan pintonan adat jeung Konci Jetway jeung kargo unggal repaint. Tanpa forgetting nu modeu GPWS, AUTOFLARE, jsb .. dirobih textures HD di VC. pak A320 Kulawarga Ieu meureun nu paling maju minangka freeware.

penting:Nu planes nembongan dina mode Tiis & Dark nu ngomong instrumén jeung mesin anu OFF! Maca manual pamaké komprehensif dina basa Inggris ti François Doré anu kaasup ngarti prosedur awal jeung Bleeds, hatur nuhun pikeun nyegah ninggalkeun koméntar kawas "kumaha pikeun ngamimitian mesin?" lamun geus teu maca manual nu ...) Tapi, panulis masih ngamungkinkeun Ctrl + E fungsi pikeun otomatis ngamimitian mesin jeung mode Laleur Ku Kawat "normal hukum"

Ukuran 7.15 GB sanggeus instalasi. Anjeun kudu nyaho yén pamasangan otomatis bisa nyokot sababaraha waktu sabab jumlah tékstur masang.



Daptar repaint disusun ku model:
Airbus A318: Airbus A319: Airbus A320: Airbus A321:
Air France
Avianca
British Airways
Comlux
demarkasi Airlines
Kelir House
Global Jet Luxembourg
LAN Airlines
Mexicana de Aviación - Livery New
Mexicana de Aviación - Old Livery
Sukajadi
Air Berlin
Air Kanada
Air Kanada - Retro Livery
Air France
Air Jamaica
Austria Airlines
Avianca
British Midland International - bmi
British Airways
China Eastern Airlines
Kroasia Airlines
Czech Airlines
Delta Air Galur
EasyJet
Eurowings
Finnair
Finnair - Retro Livery
Pamaréntah Perancis
Germania
Iberia
Iberia - Retro Livery
Indian Airlines
LAN Airlines
Lufthansa
Mauritius
Mexicana de Aviación
kaler Airlines
Skandinavia Airlines
Skandinavia Airlines - Livery Retro
Skybus Airlines (3 Liveries)
Roh Airlines
Swiss International Air Galur
TACA Airlines
Tam Airlines
ketok Portugal
Tibét Airlines
Tunisair
Amérika Airlines
US Airways (2 Liveries)
US Airways (4 Retro Liveries)
Virgin Amérika
Volaris
Dyah Pitaloka Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Kanada
Air France
Alitalia
Sadaya Nippon Airways
AirAsia
Austria Airlines
Avianca
British Airways
Cina Wétan
Condor
Delta Air Galur
EasyJet
Kelir House
Iberia
Interjet
LAN Airlines (2 Liveries)
Lufthansa
Niki
kaler Airlines
Nouvelair
Swiss International Air Galur
Air Kanada Tango
ketok Portugal
Thomas Cook Airlines
US Airways
Virgin Amérika
Vueling
indigo
JetBlue Airways
Jetstar Airways
LAN Argentina
LAN Colombia
LAN Ékuador
Tam Airlines
Turki Airlines
Amérika Airlines (Pra & Post Ngahiji Livery)
Wizz Air
Dyah Pitaloka Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Kanada
Air Cina
Air France (2 Liveries)
Air India
Air Inter
Air Jamaica
Alitalia
Asiana Airlines
Atlas Jet
Austria Airlines
British Midland International - bmi (3 Liveries)
British Airways
Air Busan
China Eastern Airlines
EasyJet
Finnair
Teluk Air
Iberia
Jetstar Airways (2 Liveries)
Air Mediterranée
Monarch Airlines
Onur Air
Skandinavia Airlines
Spanair
Roh Airlines
Swiss International Air Galur
TACA Airlines
ketok Portugal
Thomas Cook Airlines
Turki Airlines
US Airways (3 Liveries)
Vietnam Airlines
Virgin Atlantic Airways


Kabina LED biru
blue LED

download

Iklan / pub