Basa

& NbspAirbus A340 Mega Paket Vol 1 FSX & P3D

panas
nu ngarang Thomas Ruth (& timnya), Paket ku Luis Quintero luar http://fsxluchoals.blogspot.com/
Ukuran 112 MB
Undeuran 137 077
Dijieun 02-02-2014 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 58: 10
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


paket lengkep kaasup sakabeh Airbus A340-XXX (ti Thomas Ruth) jeung kabina virtual jeung 42 repaints kualitas luhur. Ogé ngandung dua jenis sora: CFM56-5C jeung Rolls-Royce Trent 500 (ku André Silva jeung Devyn Silverstein) pak ieu asalna dirakit jeung diédit ku Luis Quintero jeung rada dilereskeun ku Rikoooo.

Kaasup 27 adat jeung pintonan realistis kaasup 10 jero jeung 17 luar.
FMC, GPWS jeung AutoBrake sistem jeung sora dijieun ku Garrett Smith, Jimmy Wong & Matt Smith jeung Project Opensky mungguh.


Airbus A340-200 Airbus A340-300 Airbus A340-500 Airbus A340-600

Aerolineas Argentinas
Eithad Airways
Malaysia Airlines
Air Selandia Anyar
Filipina Airlines

Air Cina
Air France (New & Old Kelir)
Air Tahiti Nui
China Eastern Airlines
China Airlines
Émirat
Finnair (New & Old Kelir)
Teluk Air
Iberia
Kuwait Airways
LAN Chili
Lufthansa (2 Liveries)
Swiss International Air Galur
ketok Portugal
Virgin Atlantic Airways

Arik Air
EgyptAir
Émirat
Etihad Airways
Singapura Airlines
Tam Airlines
Thailand International Airways

China Eastern Airlines
EgyptAir
Etihad Airways
Hainan Airlines
Kelir House
Iberia
Lufthansa
Qatar Airways
Singapura Airlines
Virgin Atlantic Airways


download

Basa